Naast leren in de (kleuterklas), bij de onhaalmoeder of in de crèche en bij de ouders, leren kinderen ook enorm veel terwijl ze spelen. Daarom ook is groot worden spelen en leren tegelijk. De leukste speelgoedkameraadjes om op ontdekkingsreis gaan, zijn de Vrolijke Vriendjes van VTech. Ieder Vrolijke Vriendje neemt jullie dochter of zoontje (1-5 jaar) mee in zijn of haar wereldje.

Vrolijke Vrienden

Zoals Sofie en haar hond, de bewoners van het Magisch Speelhuis, een huis met drie verdiepingen, een tuin met een schommel, een glijbaan en meer. Zoals een lift en een piano. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Magisch Speelhuis verkozen werd tot winnaar Speelgoed van het Jaar 2015!

Net als jullie kindjes gaan ook de Vrolijke Vriendjes naar school. Met een juf die vertelt, een danspodium dat beweegt, tekenles en een speelkwartier. Laura staat te wachten, om samen te spelen en te leren. In het pretpark vermaken Vrolijke Vriendjes, onder aanvoering van Max, zich in de draaimolen, tijdens de goochelshow of met ‘n ijsje. En dan wacht ook nog de kennismaking met Lizzy, het stoere, lieve paardenmeisje. Zet haar op de pony en die begint meteen te lopen.

Lizzy en de pony

Vrolijke Vriendjes zitten bomvol interactie, liedjes, melodietjes en zinnetjes. Dit kenden de dochter reeds van ZoefZoef Dieren en ToetToet auto’s. Net als bij die reeksen van VTech zijn er deze keer ook enkele banen waarop de Vrolijke Vriendjes zich kunnen voortbewegen. Dit maakt dat je deze reeks ook nog kunt combineren met ZoefZoef en ToetToet speelsets.

Lizzy en haar pony bewegen zich voort door middel van een druk op het knopje op haar buik. Met een bijhorend muziekje wandelt het paardje traag vooruit en dit met of zonder karretje achter haar. Bij jonge kindjes moet je zeker goed in het oog houden of ze de pony niet tegenhouden. De pootjes zijn vrij gevoelig waardoor ze durven te kraken als ze worden geblokkeerd.

De Vrolijke Vriendjes van VTech zijn o.a. te verkrijgen bij Fun en Bol.com.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
VTech Vrolijke Vriendjes Lizzy & Pony
Beoordeling:
31star1star1stargraygray

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *