Ook dit najaar komt Music Hall weer met een prachtige sprookjesmusical naar het grote publiek. Deze keer werd gekozen voor Roodkapje. Roodkapje is de opvolger van succesvolle sprookjesmusicals zoals ‘Sneeuwwitje’ en ‘Rapunzel’. Deze nieuwe sprookjesmusical wordt een interactieve familievoorstelling, waar ook de ouders en grootouders volop van zullen kunnen meegenieten.

Roodkapje

Het alom geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, wordt onder een fris, eigentijds kapje gestoken, met een Vlaamse cast, veel humor en leuke liedjes. ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ bewandelt dus wel het pad van het gekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar wijkt er – net zoals het lieftallige meisje met het rode kapje in het originele sprookje – toch even van af. De grote boze wolf, grootmoeder, het mandje met lekkers, Roodkapje en haar moeder, we zien ze allemaal terug, maar het publiek zal ook kennis kunnen maken met enkele gloednieuwe personages. Zo is er de goede fee, die met haar toverkracht het pad dat Roodkapje door het Toverbos moet volgen beschermd heeft, en Roodkapje loopt in het Toverbos ook niet enkel de boze wolf tegen het lijf. Blijft Roodkapje op het goede pad of wordt ze er toch van afgeleid door de boze wolf, die haar wel een lekker hapje vindt, moet de goede fee Roodkapje te hulp komen…en welke dieren komt ze nog meer tegen? Jong en oud kunnen het ontdekken en worden uitgenodigd om volop mee te stappen in deze sprankelende, interactieve sprookjesmusical.

Meet & greet en koekjes proeven!

Zoals de Music Hall-traditie het stilaan vraagt, kunnen de kids na afloop van deze familievoorstelling ook kennismaken en op de foto gaan met de sprookjesfiguren, tijdens een geanimeerde meet & greet. Als leuk extraatje, mogen ze ook proeven van Roodkapjes’ koekjes voor grootmoeder, mét het geheime ingrediënt!

Praktisch

Herfstvakantie 2017

Stadsschouwburg Antwerpen

  • Za 28/10/17: 11u – 14u – 16u30
  • Zo 29/10/17: 11u – 14u – 16u30

Ethias Theater Hasselt

  • Woe 01/11/17: 14u

Capitole Gent

  • Za 04/11/17: 11u – 14u
  • Zo 05/11/17: 11u – 14u

Kerstvakantie 2017

Capitole Gent

  • Za 23/12/17: 11u – 14u
  • Za 30/12/17: 11u – 14u

Tickets kan je nu reeds bestellen voor deze sprookjesmusical.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *