De winter is nog maar net bezig of daar zijn de lente- en zomercollecties al. De seizoenen van speelsheid en creativiteit. Zo komt het het Duitse s.Oliver met RED LABEL Junior op de markt. Meisjes vinden hun ding in een fantasierijke, meisjesachtige collectie geïnspireerd door het leven op zee. De jongens kunnen zich dan weer helemaal uitleven met coole streetwear en stoere accessoires.

Een lente/zomer voor avontuurlijke meisjes

Streepjes? Horizontaal of verticaal, smal of breed ze zijn weer helemaal hot en verkrijgbaar in allerlei varianten. Onder het motto ‘Seafarer’ komt de nieuwe meisjescollectie bij s.Oliver RED LABEL Junior in de winkelrekken. Een skinny jeans, een gestreept shirt met leuke neonaccenten en een blouson met rits. De perfecte outfit om komende lente/zomer met vriendinnen op stap te gaan.

Binnen het thema ‘Mindful Ease’ zijn frivole details in kant en plissé de absolute toppers. Deze items worden voor een opvallen contrast gedragen onder een denim salopette met destroyed finish.

Dé collectie voor coole jongens

Onder het motto ‘Suburbia’ maken de jongens deze lente/zomer de speelplaatsen “onveilig”. Smalle destroyed jeans in denim of zwart, gecombineerd met langere shirts en stoere sneakers zorgen voor coole jongens.

Bij het thema ‘Athleisure’ zorgen invloeden uit de streetwear uit de jaren ‘90 voor wat nostalgie. Net als bij de meisjes zijn hier ook neon-accenten een blikvanger die door heel de collectie terugkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *