Kinderen hebben altijd (wilde) dromen. Later willen ze DJ, goochelaar, brandweer of verpleegster worden. Maar in hun kindertijd is het ook belangrijk dat ze volop kunnen spelen. Het Belgische SCAPA SPORTS Kids voorziet hen van de juiste kledij om grenzeloos in te kunnen spelen en dromen.

De zomer is nog volop bezig en de eerste wintercollecties komen al stilaan in de winkelrekken. Ook SCAPA Sports Kids toonde ondertussen zijn wintercollectie. Komende winter ligt bij hen de focus op het materiaal en het draagcomfort daarvan. SCAPA ontwikkelde een zeer mooie najaarscollectie. Deze is niet alleen leuk om aan te raken maar ook heerlijk om te dragen en voor de bezorgde mama’s … ze is ook makkelijk te onderhouden.

SCAPA SPORTS meisjes

Meisjes hullen zich dit najaar in roze, grijs, donkerblauw en beige, kleuren die opgeleukt worden met prints en glinsterende materialen. Zo is er bv de sterrenprint die terugkomt als accent in pailletten of geborduurd met zilveren lurexdraad. Ook molton, tweed en knitwear worden via een lurexmix voorzien van extra glitters.

De wintercollectie zit vol speelse knipogen via grappige dierentekeningen van katten, herten en uiltjes. In het oog springt o.a. de trui met een grote fotoprint van de kat met oorwarmers.

SCAPA Sports Kids voor meisjes maakt gebruik van een uitgebreid materialenpalet met o.a.molton met pels, chiffon in pluimpjesstructuur en krullerige mohair. De collectie bestaat uit lieftallige jurkjes, hippe sweatshirts of lederen broekjes. Deze SCAPA SPORTS Kids najaarscollectie is dus voor meisjes die zich graag prinses voelen maar ook voor zij die liever de stoere rockchick willen uithangen.

SCAPA SPORTS jongens

Ook voor de jongens kiest SCAPA voor warme, zachte structuren via verschillende variaties op molton. Deze worden opgeruwd, met een denim look of zelfs details van (namaak)bont. Het gebruikte materiaal gooit dankzij zijn multifunctionaliteit en draagcomfort hoge ogen in de najaarscollectie van SCAPA SPORTS Kids.

Binnen de knitwearlijn worden jongens pas echt verwend en hebben ze de keuze uit verschillende truien, vesten en zelfs blazers. Deze lijn wordt al dan niet voorzien van een sjaalkraag of stoere kap.

Een collectie staat of valt natuurlijk met basics. Voor de jongens heeft SCAPA vooral grappige T-shirts, hemdjes in verschillende structuren en chino’s met speelse biesjes voorzien. Het kleurenpalet voor jongens dit najaar bestaat voornamelijk uit blauw, grijs en kaki.

Ook jongens kunnen zich stoer (met een pilotenjasje of een superheroes T-shirt) kleden. Maar ook heel stijlvol (met hemdjes in dubbele jacquards of herringbone blazers in wolkatoen). Voor ieder wat wils dus in deze SCAPA Sports Kids collectie.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *