Baby- en kindervoeten hebben nood aan goede schoenen. Steun is één van de belangrijkste zaken waarbij je als ouder moet letten bij de aankoop van baby- en kinderschoenen. Het Nederlandse schoenlabel Shoesme speelt hier perfect op in. Zij ontwerpen schoenen voor baby’s tot tieners. En dit van sandaal tot stoere baskets.

Babyproof Smart

Shoesme is niet zomaar een schoenenlabel. Zij hebben het begrepen dat je vanaf de geboorte je kindjes degelijk schoeisel moet aanmeten. Ook al lopen baby’s nog niet rond. Als je ze een schoen aan doet, mag deze de ontwikkeling en groei van de voetjes niet belemmeren. Shoesme ontwikkelde daarom speciaal voor baby’s de Babyproof Smart. Schoenen waarvan de zool zeer soepel en buigzaam is. Tevens volgt de zool ook mooi de buiging van de kleine voetjes. De verstevigde hiel en het uitneembare voetbed bieden steun en stabiliteit waardoor een baby bij het nemen van de eerste wankele stapjes een goede houding heeft. De Babyproof Smart is verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes in maat 18 tot en met 22.

Extreme Flex

Waar baby’s nog niet goed lopen is dit bij peuters al wel meer het geval. Om bij de peuters bij het stappen een degelijke ondersteuning te bieden ontwikkelde Shoesme een vervolg schoentje op de Babyproof Smart nl de Extreme Flex. Schoentjes voor zowel jongens als meisjes die hun eerste stappen zetten. Het profiel op het zooltje van deze Extreme Flex schoentjes is zo opgebouwd dat de schoen buigt waar deze moet buigen namelijk bij de bal van de voet. Tevens zijn de Extreme Flex schoentjes volledig in leer gevoerd wat de kleine voetjes zeker ten goede komt. De rubberen zolen bieden ook nog extra demping bij het stappen. Extreme Flex schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 tot en met 21.

Winactie

Nog tot en met 15 maart geeft Shoesme enkele Babyproof Smart schoentjes weg. Je maakt kans op deze unieke babyschoentjes door een foto up te loaden op de website van Shoesme van de eerste stapjes van jullie baby’tje.

Verkooppunten

Het relatief jonge Shoesme breidt zijn verkooppunten nog steeds uit. Naast enkele Premium verkooppunten in Nederland zijn de schoentjes van Shoesme ook in België te koop. Dit in enkele vestigingen van Torfs, alsook op hun online shop. Maar ook o.a. bij Anneke en Janneke (Kapellen), Le Jardin de Juliette (Ronse), Little Victor (Kortrijk) en De Dappere Stappers (Oostende).

BP-SMART-CAMPAGNE-BANNER

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *