De zomer loopt stilaan op zijn einde. Het wordt buiten al wat frisser en we durven al eens de verwarming opzetten. De kindjes ravotten nog naar hartenlust buiten, zijn aandacht op school en maken thuis ook nog plezier. De kindjes zijn dan ’s avonds ook moe en willen graag in een warm zacht bed slapen.  En wat is er dan plezieriger om te slapen onder flanellen lakens. Mistral Home brengt hiervoor een reeks lakens uit met leuke prints.

Twinkle twinkle little star…

PORTLAND STARS is een dekbedovertrek vol met sterretjes. Het dekbed is beschikbaar in vrolijk fuchsia en stoer turquoise. Door de kleurkeuze hebben zowel jongens als meisjes de kans om letterlijk onder de sterren te slapen.

In het bos daar …

Met de collectie FOREST FRIENDS slapen de kinderen samen met leuke diertjes uit het bos. Deze plezante diertjes zorgen misschien wel voor leuke dromen en leuke nachtelijke avonturen in de kindjes hun slaap. Maar ze beschermen misschien ook wel tegen de monsters die onder het bed verscholen zijn 😉

Slaap kindje slaap

Meisjes en hartjes gaan goed samen. Met het dekbedovertrek SWEETHAERT zorgen de hartjes en de prachtige roze tinten ervoor dat de meisjes snel naar dromenland vertrekken. Een droomland waar ze dan kunnen dromen van hun prins op het witte paard die ze overstelpen met … u raadt het al “hartjes”.

Fast car

Vele jongens zijn zot van auto’s. De dekbedovertrekken uit de  TRAFFIC collectie van Mistral Home zijn dan ook de perfecte match voor stoere jongens. Onder
dit dekbedovertrek, met auto’s in verschillende vormen en kleuren, kunnen jongens lekker wegdromen. Dromen over in welke sportwagen hij straks gaat rijden als hij groot is. Dromen over welke auto stoer is om te “stoefen” bij zijn vriendjes. Kortom het ideale dekbed voor jongens.

  • Dekbedovertrek flanel PORTLAND STARS – 140x200cm – vanaf € 29,99
  • Dekbedovertrek flanel FOREST FRIENDS – 140x200cm – vanaf € 29,99
  • Dekbedovertrek flanel SWEETHEART – 140x200cm – vanaf € 29,99
  • Dekbedovertrek flanel TRAFFIC – 140x200cm – vanaf € 29,99

De dekbedovertrekken van Mistral Home zijn o.a. te koop bij Makro, Carrefour en Colruyt. De collecties verschillen van winkel tot winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *