Smart Games, het zijn van die kleinere spelletjes die hier thuis al jaren een hit zijn. We hebben er dan ook verschillende in de spelletjeskast zitten. Deze worden op regelmatige basis bovengehaald door jong (de achtjarige dochter) en oud (wij, de ouders). Ideaal om even je hersenen te laten werken en toch wat te ontspannen.

Smart Toys & Games, de producent van onder andere deze Smart Games maar ook van GeoSmart en SmartMax, lanceert eind deze maand drie nieuwe spellen waarmee kinderen van alle leeftijden hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Maar net zoals bij al hun andere spelletjes is het ook een uitdaging voor volwassenen, dankzij de verschillende moeilijkheidsgraden.

Pirates Crossfire | SmartGames

Een spel vol piraten avontuur! Navigeer je schepen, zodat de vijand in je vuurlinie komt te liggen om ze te laten zinken. Maar misschien lukt het je wel om een oorlog te voorkomen en de vrede te bewaren? Met 4 speelwijzen en 80 opdrachten ga je iedere keer weer een compleet nieuw avontuur aan. 

Apple Twist | SmartGames

Rupsje nooit genoeg! Bij Apple Twist moet je er voor zorgen dat de drie hongerige rupsen allemaal op de appel passen. Bij dit puzzelspel is het belangrijk dat je logisch nadenkt, want niet alleen de rupsen, maar ook het speelveld kunnen van vorm veranderen! Smul samen met de rupsen van de 60 opdrachten die je kunt uitvoeren.

Acrobates | SmartMax

Vormen bouwen, het is nog lastiger dan je denkt. Met de kleurige vormen van Acrobates kun je vierkant, cirkles en driehoeken bouwen en samen met de metalen ballen ontstaan de coolste acrobatische figuren. Bouw je eigen creaties of maak gebruik van de vormen op een van de opgavenkaarten.  De rode basis met metalen oppervlak geeft de stabiliteit die je tijdens het bouwen nodig hebt. 

Over Smart Toys & Games

We mogen als Belgen toch wel trots zijn op Smart Toy & Games. Dit Belgische bedrijfje werd opgericht in 1992. Zij ontwikkelen spelletjes die de cognitieve vaardigheden van kinderen helpen ontwikkelen. Ze hebben vier merken onder hun hoede. Het knappe aan Smart Toy & Games is dat vrijwel alle producten rechtstreeks in België worden ontwikkeld. Ondertussen worden ze al in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht. 

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Met Geosmart brengen ze magnetisch constructiespeelgoed op de markt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het laatste merk, Happy Cube, is een game bestaande uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt. Voor elk wat wils dus


Afbeeldingen: Smart Games

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *