De zomer is in het land, maar toch beginnen we soms al weg te dromen naar de knusse winter. Vroeg donker, een warme chocomelk en vroeg je pyjama aan. Ook komende winter doen onze kindjes dat weer in leuke Woody-pyjama’s! Wij zijn alvast benieuwd naar de nieuwe collectie. Een collectie vol T-Rexen, muizen en panda’s.  Zouden zij in de ontwerpstudio van het Belgische label al geoefend hebben voor een sneeuwballen gevecht? Of hielden ze het bij een leuke fotoshoot.  Hierbij alvast een voorsmaakje van de nieuwe wintercollectie!

Mister T is alive & kicking

De T. Rex, voluit Tyrannosaurus Rex, leefde miljoenen jaren geleden. Hij is één van de meest bekende dino’s bij onze kinderen. Maar denken jullie echt dat hij is uitgestorven? Bijlange niet. Hij kwam de laatste tijd veel langst bij de ontwerpers van Woody om model te spelen voor de nieuwe wintercollectie. Hij is dus meer dan ooit alive & kicking!

De Woody dino waagt zich aan de meest extreme sporten. Zo doet hij aan delta-vliegen, racen en benjispringen. En om om zijn krachten niet te verliezen doet hij ook regelmatig nog aan gewichtheffen. Al deze sportieve prestaties van mister T worden komende winter getoond in een collectie met krachtig rood en donkergrijs.

Sneeuwballengevecht

De aanstokers van het sneeuwballengevecht in de ontwerpstudio van Woody. Muizen zijn niet alleen slimme, maar ook sociale dieren. Ze komen overal ter wereld voor. Zo lopen ze over het platteland, maar spelen ze ook volop in de stad. Hun grote oren gebruiken ze om prima te horen. En met hun lange staart kunnen ze makkelijker springen en het klimmen. Bovendien kunnen ze ook hun vriendjes verwittigen wanneer er gevaar dreigt.

Natuurlijk zijn er ook speciale muizen. Diegene die opdoken bij Woody zijn namelijk verzot op sneeuw. Van zodra de eerste sneeuwvlokjes neerdwarrelen, trippelen ze naar buiten om elkaar te bekogelen met sneeuwballen. Dan piepen ze het uit van plezier! Zeker als er per ongeluk ééntje op mister T of een panda terecht komt.

Deze collectie heeft als hoofdkleur donkerblauw met oranje accenten.

Relax, take it easy!

Eén van de dieren met een zeer hoog knuffelgehalte is toch wel de panda.  Deze zwart-witte beer uit Azië is rond en gezond, en lijkt ook altijd een beetje lui.

Naast de imposante vleeseter mister T, kwam dit jaar ook een overtuigde veggie bij Woody langst. Naast model zijn vult hij zijn dagen voornamelijk met bergen bamboe te eten. Omdat hij toch een beetje lui is, maakt hij zich het leven wat comfortabeler. Zo laat hij zijn maaltijden aanrukken met speelgoedwagens, drones, helikopters en robotjes die hij op afstand bedient. Lekker makkelijk, toch?

Panda zijn foody-avonturen worden gebracht in frisse groene en blauwe tinten.

Wil je meer te weten komen over de nieuwe wintercollectie? Volg dan zeker de Instragr.am pagina van Woody voor extra sneakpeaks.

Q: Welke is jullie favoriet uit de nieuwe collectie? Wij vinden de T Rex alvast de max.


Foto’s: Woody

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *