Het voetbalseizoen loopt in de heel Europa op zijn einde. Binnen enkele weken weten we wie de kampioenentrofee omhoog mag steken. Maar dat betekent echter niet het einde van de voetbalgekte want die moet dan nog helemaal losbarsten. Vele voetbalfans kijken dan ook nu al uit naar het EK dat in juni plaats vindt in Frankrijk. Heel Europa wordt dan zo’n beetje voetbalgek. Ook België mag deze keer eens meedoen (onze noorderburen jammer genoeg niet). Jong en oud zal dan ook vol spanning meeleven met de Rode Duivels.

EK-gekte

Daarnaast bereikt de voetbalgekte in PLAYMOBIL-land ook een hoogtepunt. Er wordt daar naarstig op de bal getrapt. Dankzij het meeneem-voetbalstadion kunnen jonge voetbalfans nu al hun EK-wedstrijden beginnen spelen. Klap het spel open en breng de voetbalspelers in positie. Het innovatieve kicksysteem laat je toe om met één hand de bal te spelen en zo werelddoelpunten te scoren.

De PLAYMOBIL-selectie voor het EK is gekend. Naast Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Engeland heeft PLAYMOBIL ook België in de selectie opgenomen. Schiet alvast jou PLAYMOBIL Rode Duivels naar de overwinning in de finale!

Leuke extra: je kan de individuele spelers voorzien van je favoriete rugnummer.

Het Playmobil meeneem voetbalstadion is te koop in de betere speelgoedzaken en ook online bij bv Bol.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *