Dikkie Dik verovert al meer dan 40 jaar menig kinderhart. Sinds zijn eerste verschijning in Sesamstraat is hij één van de bekendste poezen uit de lage landen (en daarbuiten). Hij beleefde al heel wat avonturen met zijn vrienden. Maar net als kinderen houdt hij ook enorm veel van muziek.

Speel piano met Dikkie Dik

Dikkie Dik ligt lekker in zijn mand te slapen. Poes Muis weet wel hoe ze hem wakker kan maken: ze begint het liedje ‘Poesje Mauw’ te spelen op de piano. De vrolijke muziek trekt de aandacht van andere poezen, en ook van Dikkie Dik. Want wat is er leuker dan pianospelen met z’n allen? Speel je mee?

Speel piano met Dikke Dik is een ideaal boekje om samen met je kindje het liedje ‘Poesje Mauw’ te leren. Naast het gekende liedje is er ook een speciale versie voor de leukste (of was het nu meest luie) kat die we kennen. Naast een leuk verhaaltje bevat het boekje ook een soort piano met gekleurde toetsen. Doorheen het boek kan je dan zinnetje per zinnetje spelen. Zo wordt het verhaaltje leuk ondersteund door muziek. Op het einde kan je dan nog eens heel ‘Poesje Mauw’ spelen en samen met je kindje zingen. Aan de hand van de gekleurde toetsen is het bovendien makkelijk voor kindjes om zelf het liedje proberen te spelen.

Auteur: Jet Boeke
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 14
Leeftijd: 3 jaar
ISBN: 978 90 257 7138 6

Dit leuke boekje van de gekende rosse poes is o.a. te koop bij Bol.comBookspot en in de betere boekhandel.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *