Ook camera’s zijn een hot item bij kinderen. En dat is VTech niet ontgaan. Het heeft al de Kidizoom zijn gamma zitten en zopas lanceerde het de Kidizoom Flix, het allernieuwste gadget voor 5 tot 12-jarigen. Bovendien mag VTech het etiket “Speelgoed van het Jaar 2017” op de doos hangen. Want het gadget kaapte deze prijs weg in zowel Nederland en België!

Kidizoom Flix

Kidizoom Flix is een robotvriendje, een stevig karakter dat met kinderen meereist of thuisblijft en het fort bewaakt. De slimme robot maakt niet alleen foto’s en filmpjes, hij bevat ook een heleboel spelletjes. Wanneer de camera wordt ingeschakeld verschijnt er een oog, waarmee alle bewegingen nauwgezet worden gevolgd. Kidizoom Flix knipoogt en reageert op wat de eigenaar doet of laat. Door spelletjes op basis van augmented reality te spelen, scoort hij punten waarmee de camerarobot uiteindelijk steeds persoonlijker gemaakt kan worden.

Draaibare camera

De Kidizoom Flix bestaat uit een draaibare camera en flexibele poten. Stevig, lenig en robuust! Zo kan hij zelfs op een rugzak geklikt kan worden en 360 graden meedraait. Een voordeel? Ja, je kan zo zien wat er achter je rug gebeurt. Blijft hij een dagje thuis, dan bewaakt hij met het grootste plezier je kamer. Elke beweging wordt gedetecteerd. ’s Avonds kan je dan zien wie er allemaal in je kamer is binnen geweest en misschien wel stiekem in je dagboek heeft gelezen.

Er is lang en goed nagedacht over de Kidizoom Flix. Het slimme cameraatje herkent kleuren, stemmen, weet hoe laat het is en waarschuwt als je moet opschieten. Bovendien heeft hij zelfs een soort Snapchatfunctie, waarmee gewone foto’s kunnen worden voorzien van een leuke filter. Ook qua veiligheid moeten ouders zich geen zorgen maken. Beelden zijn alleen via een USB-kabeltje op de laptop of pc te plaatsen. Zo behouden ouders toch nog een beetje controle op hetgeen online verschijnt.

De Kidizoom Flix is verkrijgbaar in de betere speelgoedzaak en online bij bv bol.com en dit in blauw en roze. Dit richtprijs voor dit leuke gadget voor kinderen is €64,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *