VTech valt nog maar eens in de prijzen. Zo is de nieuwe 5 in 1 Letterlocomotief verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Een terechte winnaar in de categorie “Eerste leeftijd speelgoed”.
De 5 in 1 Letter Locomotief zijn vijf speelmogelijkheden verpakt in één. Een ultieme uitdaging voor kleintjes van 12 tot 36 maanden.

5 in 1 Letter Locomotief

Deze 5 in 1 Letter Locomotief is loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en trekkarretje tegelijk. De locomotief is voorzien van een inspirerende uitrusting. Zo is er een walkietalkie, waarmee rollenspel nog leuker wordt, bevat het 13 letterblokken compatibel met een herkenningspunt aan de zijkant van de trein, om het alfabet alvast te oefenen. Daarnaast zijn er meer dan 260 liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes.
 
Het treintje is voorzien van knipperende pianotoetsen, cijfer-en dierentoetsen. De bewegingssensor zorgt dat de trein geluiden maakt. Tandwieltjes helpen de kleine machinist dan weer spelenderwijs in zijn/haar motorische ontwikkeling.

Een leuke vondst is de magische tunnel waarin de letterblokken precies passen. Een sensor herkent de blokjes en gooit ze met hoge snelheid rechtstreeks in de bak onder de zitting. Deze, maar nog veel meer inspirerende en grappige kunsten maken dat peuters en kleuters uren, dagen, weken, maanden en zelfs langer spelend onderweg zijn in hun ontwikkeling.

De 5 in 1 Letter Locomotief is te koop in de betere speelgoedwinkel maar ook online bij bv Bol.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *