De zomercollectie van LCEE voor 2015 omschrijven we als klassiek sportief. En dit voor de stoere jongens. Frisse kleuren (Watergreen, turquoise en fel geel) worden gecombineerd met het sobere wit en navy. Dankzij deze combinatie toont het allemaal wat chiquer.

De collectie van LCEE zit deze zomer trouwens vol vernieuwende kleuren en artworks.  LCEE besteedde voor deze collectie veel aandacht aan de details. Het artwork doet dit seizoen denken aan de Amerikaanse stad Boston. Uitgewerkte prints met teksten, applicaties en rijke badges maken deze collectie compleet. De korte broeken zijn perfect combineerbaar met een luchtig T-shirt met hippe col of met een mooie colbert. Zelfs met vestje voor de zomerse feestjes.

LCEE

LCEE is sinds 2008 actief en heeft zijn weg weten te vinden in het iets chiquere segment van de kinderkledij. Het Nederlandse label is er voor de casual jongens die naar een feestje gaan maar is ook perfect draagbaar voor een zomerse schooldag. De zomercollectie is verkrijgbaar in de maten: 62 tot en met 164.

Meer info over LCEE en de verkooppunten kunnen jullie terugvinden op de website.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *