Al enkele jaren brengt De Efteling prachtige musicals op de planken. Met het nu rondtoerende “Klaas Vaak” lokt het volle zalen en zal het binnenkort ook halt houden in Vlaanderen. Ten huize Ouder Blog is na het zien van De Sprookjesboom musical “Een gi-ga-gantisch avontuur” op DVD de twee jaar oude dochter helemaal verkocht en zingt ze de liedjes volop mee op haar manier. Duidelijk dat de Efteling jong en oud aanspreekt met zijn musicals.

En ook in 2015 komen ze met een nieuwe musical naar het Efteling Theater. Deze keer speelt Pinokkio de hoofdrol. Pinokkio wordt een sprookjesmusical voor en ook door kinderen. Tijdens iedere voorstelling spelen namelijk weer volop kinderen mee. Een groot deel hiervan zelfs eenmalig. Door deze bijzondere vorm krijgen honderden kinderen uit Nederland en Vlaanderen de kans om voor één keer mee te spelen in een echte musical.

Audities

PinokkioMomenteel is de Efteling op zoek naar volwassen acteurs om o.a. de rollen van Fee en Gepetto in te vullen. Maar de hoofdrol is weggelegd voor Pinokkio. Deze hoofdrol zal gespeeld worden door een jongetje van ongeveer 11 à 12 jaar. Maar buiten de hoofdrollen heeft de Efteling ook nog verschillende bijrollen in de sprookjesmusical van Pinokkio. Begin 2015 zal de Efteling ook bekend maken hoe kinderen zich kunnen aanmelden voor de eenmalige gastrollen.

Voorstellingen

De sprookjesmusical Pinokkio zal vanaf september 2015 exclusief te zien in het Efteling Theater. En dit met voorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag. De ticketverkoop is ook voorzien voor midden 2015.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *