De zomervakantie zit er weer op en de herfst komt stilaan te voorschijn. Tijd dus om de nieuwe herfstcollecties op de wereld los te laten. En dat deed Be a Diva ook. Dit Nederlandse merk laat de jonge tieners er “vet cool” uitzien.

Monochrome collectie

De nieuwe herfstcollectie van Be a Diva kenmerkt zich door een monochrome (zwart/wit) basis. Deze worden geaccentueerd met ‘hints van rood, navy en army green. Bij Be a Diva is het qua prints een rustig seizoen. De Ton-sur-ton polka-dots en de zwart-witte blokjes bieden rust ten opzichte van dé musthave van deze collectie; het panter-print jacket!

Gladde stretch-stoffen, kant, sweatstof en leather-look zijn de materialen die veelvuldig voorkomen in de herfstcollectie. De pasvormen gaan van slimfit tot juist over-sized. Erg leuk om deze te combineren tot 1 look. De 2017 herfstcollectie zorgt ervoor dat de tieners er zeer piekfijn zullen uitzien op de schoolbanken.

Be a Diva

De collectie van Be a Diva is onder andere te koop op hun eigen webshop. Maar ook bij bv Djeans in Heist-op-den-Berg en Buzzy Bee in Goes (NL).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *