De stadskinderwagen van Stokke® nl. Scoot™ steekt in een nieuw jasje. Stokke verbeterde het onderstel met een verstelbare duwbeugel en met foam gevulde rubberen banden. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de kinderwagen een ongeëvenaarde wendbaarheid heeft en dankzij de banden ook extra rijcomfort. De Stokke Scoot heeft drie zitposities, extra ventilatie en een extra grote zonnekap waardoor de kinderwagen extra comfortabel is bij een wandeling door de stad.

De nieuwe functies van deze vernieuwde Stokke Scoot op een rijtje:

  • In hoek verstelbare duwbeugel in drie posities
  • Grote, met foam gevulde rubberbanden
  • Drie standen met blik op de ouders gericht en drie standen met blik naar de wereld (slapen, rusten en zitten)
  • Grote beschermende zonnekap die ventileert

Stokke Scoot: lichtgewicht stadsbuggy

De Stokke Scoot is niet enkel comfortabel voor kind en ouders maar is tevens ook een lichtgewicht kinderwagen. Hij is compact en gemakkelijk op te vouwen. De hoge zitpositie van de kinderwagen heeft twee standen, één waarbij het kindje naar de ouder maar ook één waarbij het kindje naar de buitenwereld kan kijken. Opmerkelijk: de Stokke Scoot past, ondanks de hoge zitpositie, perfect aan een tafel op café of restaurant.

Dankzij het lichte gewicht van deze kinderwagen is hij vlot te duwen en zelfs met één hand op te vouwen. Door zijn geringe gewicht kan je de kinderwagen gemakkelijk optillen en meenemen met de baby in je andere arm. Stokke Scoot is daarom een ideale kinderwagen om mee te reizen, om mee te nemen op het openbaar vervoer en te shoppen in de stad.

De Stokke Scoot kinderwagen is beschikbaar in 5 kleuren: Purple, Red, Black Melange, Black en Slate Blue, waarbij de laatste twee nieuw zijn in het gamma. De richtprijs voor de kinderwagen is € 569 incl. o.a. Harness Protector, muggennet en regenhoes.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *