De Tripp Trapp ® kinderstoel van Stokke ® is alom bekend. Deze kinderstoel werd reeds in 1972 ontworpen door Peter Opsvik voor het Noorse bedrijf Stokke ®. Meer dan 40 jaar later is deze stoel nog steeds enorm geliefd bij vele ouders. Deze kinderstoel heeft zijn succes te danken aan het functionele ontwerp en de kwalitatieve afwerking. De Tripp Trapp ® van Stokke ® kan reeds gebruikt worden vanaf de geboorte dmv de babyset.

Maar Stokke® gaat mee met zijn tijd. Bij het al uitgebreide kleurenpalet van de Tripp Trapp ® voegen ze nu Storm Grey toe als nieuwe kleur. Deze coole en strakke kleur is elegant maar tegelijk ook neutraal waardoor het in zo goed als ieder interieur past. De nieuwe kleur is geïnspireerd op natuurlijke accenten als hout, marmer en steen. Ook de optionele Tripp Trapp ® Baby Set is beschikbaar in deze kleur zodat je een mooi geheel creëert.

De iconische kinderstoel is vervaardigd van hoogwaardig Europees beukenhout. Door het intelligente, stijlvolle en ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank kan je kind vrij bewegen, veilig en tegelijk geborgen. Dankzij de verstelbare zit- en voetenplank groeit deze stoel met je kindje mee en ben je op elke leeftijd zeker van een aangepaste ergonomie.

Maar niet enkel heeft Stokke ® een nieuwe kleur aan zijn assortiment toegevoegd. Een nieuw pastelkleurige kussenset Soft Stripes voor de Tripp Trapp ® is ook verkrijgbaar. De lichte kleuren van deze kussenset passen bij alle beschikbare kleur van deze bekende kinderstoel.

Aanvullend introduceert Stokke ® twee nieuwe Table Top-afbeeldingen. Met het thema ‘Zee’ en ‘Boerderij’ zit je gegarandeerd klaar voor leuke verhaaltjes en spelletjes. Een ideaal moment om samen met je kindje(s) te leren en te spelen.

De Stokke ® Tripp Trapp ® stoelen en de accessoires zijn verkrijgbaar in de betere kinderwinkel. De richtprijs voor de stoel bedraagt € 179.

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *