Een hoge stoep of slechte voetpaden in de stad? Een bladertapijt in het bos? Of nu tijdens de winter, sneeuw in je straat? Je hoeft je geen zorgen te maken met de vernieuwde Stokke® Xplory®. Dankzij de nieuwe soepelere zwenkwielen verkennen jullie jullie omgeving op een comfortabele manier. De nieuwe wielen zijn niet alleen wenbaarder. Ze zijn tevens ook lichter en steviger en dit alles met een luchtige look. Perfect dus voor winterse wandelingen met het gezin!

Stokke® Xplory®

De nieuwe wielen van Stokke® Xplory® springen meteen in het oog. Het dynamische design van drie driehoeken past perfect bij de iconische look van de kinderwagen en is tegelijk erg innovatief. De wielen zijn niet alleen lichter en steviger dan zijn voorganger, ze zijn tevens ook soepeler waardoor het manoeuvreren (360° wendbaar) ook makkelijkere gaat.

De Stokke® Xplory® wandelwagen kwam in 2003 op de markt en is nog steeds hip en trendy. Grote troef is nog steeds het hoge zitje dat twee kijkrichtingen heeft en dat je in de hoogte kan verstellen. Geen enkele andere kinderwagen brengt ouder en kind zo dicht bij elkaar als de Stokke® Xplory®. Zo is de voetensteun verstelbaar als je kindje groeit, waardoor bengelende beentjes worden voorkomen. Ook aan de ouders is gedacht met de in hoogte verstelbare ergonomische duwbeugel, waar je tevens de hoek van kan aanpassen. Deze wandelwagen is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte (reiswieg) tot een gewicht van 15 kg (zitje).

De Stokke® Xplory® kan je o.a. kopen via de website van Stokke®.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *