Nu het al enkele weken lekker weer is en met de vakantie voor de deur is het ook tijd om te zorgen voor leuke zwemkledij. Afgelopen winter kwam Super Rebel al met een leuke skicollectie en deze zomer laten ze hun eigen swimgear lijn op ons los!

Super Rebel swimgear

Leuke zwemkledij voor aan het zwembad of op het strand? Wie wil het niet? Dankzij de sporty swimwear van Super Rebel kunnen onze kinderen zich volop uitleven deze zomer. Voor de jongens zijn er stoere shorts met de gekende rebel eyes achter op hun short. Deze coole shorts zijn verkrijgbaar in de kleuren fluo orange, bright blue, camou green en black.

In de meisjescollectie vinden we niet alleen een badpak en bikini, maar er is een stoere short in roze met camou print. Op de badpakken komen ook de rebel eyes terug van in de jongenscollectie. De kleuren in deze meisjescollectie gaan van fluo pink, bright blue, camou pink tot black.

Naast de collectie voor meisjes en jongens is er ook een zwart unisex UV shirt. Dit shirt is perfect om die kleine rebel te beschermen tegen de felle zonnestralen (natuurlijk moet je ze ook steeds goed insmeren met zonnecrème).

De swimgear collectie van Super Rebel is verkrijgbaar van maat 104 t/m 176. En dit met prijzen vanaf € 39,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *