Prénatal lanceert met haar collectie “Wonderworld” de nieuwste collectie in de Sweet Petit by Prénatal limited edition kledinglijn. De Sweet Petit is mode voor de allerkleinste met maatjes 50 tot en met 68.

Geïnspireerd door de natuur

Senior Designer bij Prénatal Katinka Habets: “Voor de collectie ‘Wonderworld’ werden wij geïnspireerd door de ongerepte natuur die je ziet in de herfst, maar dan met een retro knipoog. In de herfst zie je een grote diversiteit aan landschappen waar de verschillende dessins op zijn gebaseerd. De verschillende warme kleurtonen en fijne prints maken de collectie tot een rijk geheel. De mooie luxe brei-items zijn kenmerkend voor de Sweet Petit collecties en mogen daarom bij deze collectie ook niet ontbreken.”

Trends najaar & Sweet Petit

De najaar trends komen volop in deze nieuwe collectie terug. Niet weg te denken uit het modebeeld zijn het retro breipak evenals het salopette jurkje – deze items kom je dit seizoen echt overal tegen. Blauw is een ware trendkleur deze winter. Voor zowel baby boys als voor baby girls hebben we een donkerblauw opgenomen in de collectie, die zich overal mee laat combineren. Ook biedt deze collectie de prachtige diepgroene kleur waar we nog veel van gaan zien deze winter. De collectie kenmerkt zich door speelse breicombinaties; zoals een ingebreid hartje voor het vest, jurkje en de muts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *