Boer Boris heeft een boerderij
en daar horen een heleboel
dingen en dieren bij.

Kijk, lees en tel maar mee!

Boer Boris

Boer Boris heeft al een hele reeks boekjes. In deze reeks beleeft Boris allerlei avontuurtjes. Deze serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo was “Boer Boris gaat naar zee” het Prentenboek van het Jaar in 2015 en werd ‘Boer Boris in de sneeuw’ bekroond met de Vlag & Wimpel prijs.

Vele kindjes willen vroeg of laat wel eens een ‘Boer Boris’ zijn? Want Boris heeft zijn eigen boerderij en kan de hele dag rondrijden op zijn rode tractor. Bovendien heeft hij ook enorm veel dieren en andere werktuigen op zijn boerderij. In dit eerste boekje leer je Boris beter kennen en ook zijn boerderij. In dit eerste boekje uit de reeks kan je samen met Boris je kindjes leren tellen tot 10, euhm neen tot 11!

De boekjes zijn makkelijk verstaanbaar en te volgen door onze kindjes. Het verhaaltje is opgebouwd uit rijm en voorzien van prachtige tekeningen. Het is een fijn boekje om je kindjes de boerderij te leren kennen.

Bouwplaat van de tractor

Waarom nu pas het eerste deel? Omdat er nu een speciale uitgave is uitgebracht. Bij deze uitgave van het eerste boek in de serie zit namelijk een prachtige bouwplaat van de tractor. Dankzij de handleiding en natuurlijk de hulp van ons, de ouders, is de tractor snel en makkelijk in elkaar te steken. Een leuk extraatje bij deze fijne reeks.

Auteur: Ted van Lieshout
Illustraties: Philip Hopman
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 32
Leeftijd: vanaf 3 jaar
ISBN: 9789025752002

De reeks van Boer Boris is, net als deze speciale editie te verkrijgen bij de betere boekhandel, Uitgeverij Gottmer en online bij o.a. Bol.com en Bookspot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *