Vandaag gingen de schoolpoorten weer open. Een nieuwe juf, nieuwe boeken, nieuwe leerstof … Maar misschien ook tijd voor een nieuwe outfit? JBC zorgde voor heel wat nieuwe collecties waardoor je kindjes weer stralend door de schoolpoort kunnen wandelen.

De back to school-collecties van JBC zijn niet alleen trendy. Bovendien zitten ze ook heel erg goed. Denk maar aan de coole hoodies voor jongens en comfortabele kleedjes en rokjes voor meisjes. Zo kunnen de kinderen in stijl de nieuwe leerstof verwerken.

Welke stijl verkiezen je kinderen?

Nu de vakantieverhalen verteld zijn aan de juf of meester en de vrienden, de boeken klaarliggen om gekaft te worden is het misschien ook tijd om de outfit te kiezen om al de nieuwe leerstof in te gaan opdoen. Maar in welke stijl willen jullie kinderen nu graag naar school? Moeilijk? Niet met JBC, de Belgische kledingsketen heeft gelukkig voor elke stijl wat wils.Zich uitleven op de speelplaats kan perfect in de nieuwe collectie van Rainbow City Warriors. Willen de kinderen gaan voor een kleurrijke outfit? Dan zitten ze goed met de nieuwe collectie van ZulupaPUWA. Houden ze het liever wat soberder en klassieker, dan is de zachte stijl van Hampton Bays hun op het lijf geschreven. Zelfs als je naar een uniformschool gaat, val je niet uit de boot bij JBC. Je kan er mooie uniformkledij vinden in neutrale kleuren, zoals blauw en wit.

Terug naar school met Studio 100

Niet alleen de gekende collecties van JBC zorgen voor een leuke outfit voor op school. De figuren van Studio 100 staan ook weer klaar om menige garderobe en school te veroveren. Van Heidi tot K3, van Plop tot Piet Piraat en van Maya tot de prinsesjes van Prinsessia en de muzikale fancollectie van Ghost Rockers, zij zijn allemaal te vinden in de winkels van JBC.

De volledige back to school collectie is beschikbaar in alle JBC-winkels en op www.jbc.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *