Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Voor vele jongens en meisjes is deze 1 september een nieuwe start. Ze gaan bv naar het eerste leerjaar of het eerste middelbaar. Andere gaan misschien naar een andere school. Maar vele onder onze kinderen zullen hun schoolvrienden wel terugzien. En dan weer er volop invliegen om tijdens het schooljaar veel te leren en te ontdekken. Hoe kan je dit beter doen dan in een nieuwe outfit van JBC?

De terug-naar-school collectie van JBC, die nu volop in de winkel ligt, is niet alleen stoer ze is ook nog eens gekleed tegelijkertijd. Ze bestaat enerzijds uit fijne kledij waar je de laatste dagen van de zomer(vakantie) nog lekker mee kan gaan ravotten, en daarnaast is er ook de gekledere look die perfect geschikt is voor klasfoto’s en tevens herfstproof is.

SWIPE

JBC wil niet alleen onze kinderen mooi en hip kleden ze wenst ook alle jongens en meisjes succes voor het nieuwe schooljaar. Daarom daarom zorgt ze tijdens het eerste weekend van het schooljaar voor een leuk extraatje tijdens het shoppen van een Back-to-school outfit. Bij aankoop vanaf € 60 krijg je een leuk SWIPE T-shirt cadeau. Lekker hip en trending dus om de week nadien op school met te verschijnen.

Want een SWIPE T-shirt is de must-have voor dit najaar. Afhankelijk van de gemoedstoestand van je kind(eren), kunnen ze het T-shirt zelf pimpen.  JBC heeft twee soorten T-shirts in het aanbod. Eentje waar je kan swipen tussen ‘yes’ en ‘no’. Bij het andere stuk kan je dit doen tussen een eenhoorn en een tijger.

Wil je voor je kinderen zo’n cool SWIPE-shirt? Wees er dan snel bij. Dit aanbod geldt van 29 augustus tot 3 september.

YOU ARE SPECIAL

Naast de Back-to school collectie ligt ook de nieuwe kindercollectie van Veerle Koninckx, ontwerpster, gelukscoach en zelf moeder ligt binnenkort in de winkel. Met haar collectie YOU ARE SPECIAL, brengt ze haar positieve vibes over naar kledij voor kinderen en dit uit het standpunt van moeder en gelukscoach. “Je bent bijzonder, gewoon zoals je bent. Iedereen heeft zijn eigen talenten en is speciaal op zijn eigen manier,” vertelt Veerle. “Specifiek voor deze collectie zijn de levendige herfstkleuren en de egeltjes staan symbool voor vriendschap en voor thuiskomen bij jezelf.”

Dit is niet alles. Bij het begin van het schooljaar zet JBC ook de Studio 100 collecties van Mega Mindy, K3, Plop, Wicky, Ketnet en Piet Piraat in de verf. Deze Studio 100 vrienden zullen vooral de jongste onder onze kindjes vol enthousiasme vergezellen tijdens hun eerste schooldagen. Zo wordt naar school gaan toch nog een waar feest.

Deze collecties liggen ondertussen reeds volop in de JBC-winkels en is ook online te koop in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *