Kinderkleding uit bamboe? Eerlijk gezegd ik had hier nog nooit van gehoord. Maar het Noorse merk Tiljamid verbaast ons alvast met leuke kinderkleding voor baby’s en peuters tot 4 jaar. Tiljamid probeert alvast met deze kleding de Nederlandse en Belgische markt te veroveren.

Maar Tiljamid verrast niet enkel door de materiaalkeuze van hun kleding. Ook het leuke 3 in 1 concept van hun rompertjes spreekt aan. Je koopt dus bijvoorbeeld maat 50. Dan kan je kindje het rompertje dragen tot en met maat 68. Dit door het sluitingssysteem en de handige oprolbare mouwen. Klinkt goed toch, niet?

Naast deze leuke rompertjes biedt Tiljamid ook nog andere leuke kleding aan. Wat te denken van de nieuwe ‘jeans’-collectie met o.a. een lange broek, een jumpsuit of een jurkje in jeans. En dit zonder de stijfheid van echte jeans dankzij het gebruik van bamboe. Heerlijk toch om buiten te ravotten met vriendjes en vriendinnetjes. Maar ook heerlijke t-shirts, topjes en pyjama’s met retromotief kan je vinden bij Tiljamid.

Dankzij het gebruik van bamboe is de kledij rekbaar en heeft het een hoog draagcomfort. Dat is trouwens niet het enige voordeel van het gebruik van bamboe. De kleding is ook geschikt voor kindjes met een gevoelige huid. Nog een extra voordeel is dat bamboe van nature beschermt tegen UV-straling en het temperatuur regulerend is. Dit wil zeggen dat de kledij in de zomer fris aanvoelt en in de winter bescherming biedt tegen de koude. Op deze manier is buitenspelen in elk seizoen nog een tikkeltje leuker.
De prijzen van deze leuke kledij in bamboe variëren van € 14,95 voor een topje, over € 29,95 voor een lange broek, tot € 44,95 voor een jurkje of kruippakje.

Tiljamid 25% off 468x60

3 Reacties

  • Tiljamid

   22 september 2014 op 22:22

   Jullie kunnen nu met 25% korting kennismaken met Tiljamid door de code: welkom14

   Uiteraard leveren we ook gewoon in Belgie!

   Veel plezier!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *