Het is zomer, het zonnetje schijnt en je gaat op uitstap met de kinderen op de achterbank. Je probeert de zon wat te weren van de kinderstoeltjes dmv zonneschermen. Bij de ene leuke felgekleurde exemplaren van bv Studio 100. Bij iemand anders simpele zwarte exemplaren. Maar telkens bedekken ze maar een deel van het autoraam. En wil je het autoraam openen stoot je telkens weer op het probleem dat de zonneschermen in de weg hangen.

tt-look-in-uitMaar daar hebben twee Australische moeders nu iets op gevonden nl. Toddler Tints. Deze getinte auto zonneschermen vervangen de zichtbare, onhandige en te kleine zonneschermen. De Australische moeders ontwikkelden een statische film die aan de binnenkant van het autoraam wordt bevestigd. Het zonnescherm heeft een universele maatn een leuke bedrukking aan de binnenzijde en is onzichtbaar van buiten. Tevens kunnen de kindjes gewoon zonder problemen naar buiten kijken.

De Toddler Tints zijn momenteel verkrijgbaar in twee designs nl. Teaparty en Zoofriends. Binnenkort komt er ook een neutrale versie op de markt voor de iets oudere kinderen. De zonneschermen van Toddler Tints zijn momenteel enkel online te verkrijgen via Wereldmama.

tt-motief

Eigenschappen:  Transparant, raam kan open/dicht gaan, kinderen kunnen perfect naar buiten zien, neutrale look aan buitenzijde, sterke kwaliteit, universele maat (geschikt voor meeste voertuigen), zonbescherming (Australische UPF 15+), bedekt het volledige raam, gemakkelijke montage en makkelijk te verwijderen.

Afmetingen: 600 x 800 mm per toddler tint, voor 1 raam

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *