Met de snelheid van een Formule 1 wagen richting de zomer. Na het zien van de prachtige collectie van Tuuf’s World willen we niets liever. Een zomercollectie voor de allerkleinste geïnspireerd door de Formule 1 autoraces. Hopelijk is de zomer daarna een langdurige pitstop. Want de pasgeboren jongetjes en meisjes willen we zo lang mogelijk zien in de sportieve zomercollectie van Tuuf’s World.

Formule 1

De jongenscollectie is voorzien van leuke printjes en emblemen die we allemaal wel kennen uit de Formule 1. De stoere sweaters met raceauto print in grijs/wit tinten en de sportieve t-shirts met geblokte startvlaggen zijn eindeloos te combineren. Samen met de stoere broekjes van jersey stof in marine of lichtblauw is het pasgeboren jongetje direct klaar om het leven in ware race-stijl aan te vangen.

De kleine dames zijn de grootste supporters van de stoere jongetjes. In jurkjes en tops in zacht roze tinten voorzien van lieve strikjes zien ze er prachtig uit. Maar ook de zilveren strikjes en printjes op jurkjes en tops in het grijs/witte kleurenthema toveren de baby-meisjes om in echte prinsesjes.

Voor zowel jongens als meisjes voorziet Tuuf’s World ook leuke draagbare rompertjes en truitjes. En dit in zacht grijs, blauw en roze. Deze sportieve zomercollectie is verkrijgbaar van maat 50 tot en met maat 86. Niet alleen zeer fijn om je eigen pasgeboren dochterje of zoontje te kleden, maar ook om te geven als cadeautje aan kersverse ouders.

De zomercollectie van Tuuf’s World is onder andere verkrijgbaar op hun eigen webshop.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *