Met de zomer in aantocht en de temperaturen die stijgen wordt er ook meer gezwommen. Wie met jonge kindjes naar het zwembad trekt wil toch dat zij veilig in het water kunnen. Vroeger kregen wij van die plastieken zwembandjes om, maar dat was niet alles. Al enkele jaren heeft Decathlon de TiSwim die we reeds in 2014 aan een review onderworpen. Wij waren toen, en nu nog steeds, enorme fan van deze leuke zwemhulp voor jonge kindjes.

Maar Decathlon is niet de enige die zo’n leuke zwemhulp in zijn gamma heeft. Ook Sevylor biedt met de Puddle Jumper een fijn artikel voor de jonge waterratten aan. Net als de TiSwim bestaat deze zwemhulp uit een unieke combinatie van zwembandjes en een –vestje, met sluiting op de rug. Wanneer de armpjes van je kleine waterrat door de zwembandjes zitten, sluit je de Puddle Jumper op de rug. Hierdoor kunnen ze het dus onmogelijk zelfstandig uittrekken. Voordeel van dergelijke zwemhulpjes is dat, in tegenstelling tot de klassieke zwembandjes rond de arm, je kindje veel makkelijker blijft drijven.

De Puddle Jumper is aan de buitenkant vervaardigt uit duurzaam polyester en aan de binnenkant van schuim. Je hoeft deze bandjes dus niet op te blazen, waardoor lekken ook tot het verleden behoort. De Puddle Jumper is zo ontworpen dat je kind vrij kan bewegen in het water. Hierdoor winnen ze aan vertrouwen in hun eigen zwemtalent. Sevylor heeft bovendien gezorgd voor leuke tekeningen op deze zwembandjes. Kindjes vinden het ook wel leuk om in zo’n opvallende uitrusting rond te lopen aan zee en aan het zwembad. De Puddle Jumper is verkrijgbaar in vier leuke motiefjes zoals een piratenboot (rood), een haai (groen), een dolfijn (roze) of een eend (geel). Richtprijs voor deze zwemhulp is € 24,99 en de bandjes zijn geschikt voor kinderen tussen 15 en 30kg.

De Puddle Jumper is o.a. te koop bij Bol.com.

1 reactie

  1. Annelore

    11 juni 2016 op 11:41

    Wij zijn ook absoluut overtuigd!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *