Kinderen hebben graag een fijne kamer om in te slapen en te spelen. Decoratie van hun favoriete films, posters van artiesten maar ook de raamdecoratie willen ze met een vrolijk motiefje. Is da kamer van zoon of dochter onder het dak en voorzien van een Velux dakvenster dan was vroeger de keuze nihil. Daar is nu verandering ingekomen. Sinds enkele jaren heeft Velux in samenwerking met Disney een leuke collectie verduisteringsgordijnen voor hun systemen met gekende Disney-figuren.

Disney Velux verduisteringsgordijnen

De verduisteringsgordijnen van Disney bestaan uit 12 motieven. Zo zijn er gordijnen met Mickey Mouse & Minnie Mouse, Winnie The Pooh of Planes. Omdat er natuurlijk verschillende formaten van Velux ramen zijn, zijn de verduisteringsgordijnen beschikbaar voor de verschillende modellen van Velux dakvensters. Hiervoor worden deze op maat gemaakt.

De montage is makkelijk dankzij het gekende Pick & Click systeem van Velux. De reflecterende coating aan de achterzijde zorgen naast het verduisteringseffect van de gordijnen tevens voor een verbeterde isolatie. De Disney verduisteringsgordijnen zijn geschikt voor manuele, elektrische en zonne-energie bediening.

De collectie Disney verduisteringsgordijnen zijn te koop bij je Velux verdeler (bv. Inhuis te Poperinge – België, Tremdecor te Tremelo – België en Decodeal te Rotterdam & Utrecht – Nederland) en zelfs online bij o.a. Amazon. De prijzen variëren naar gelang de afmetingen van je raam en beginnen bij 117€.


Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Velux. De tekst en meningen zijn echter volledig mijn eigen visie op het product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *