Wist je dat de Disney•Pixar film ‘Cars’ dit jaar al tien kaarsjes mag uitblazen? Uiteraard moet dat gevierd worden. Daarom kan je in Kinepolis tussen 25 en 28 augustus deze populaire animatiefilm uit 2006 terug gaan bekijken.

Cars

Voor de tiende verjaardag komt ‘Cars’, de zevende Disney•Pixar, voor één keer terug naar de Belgische bioscoopzalen. Speciaal voor de gelegenheid haalt Disney voor het eerst de enige echte rode sportwagen, Bliksem McQueen, naar België. Tijdens de bioscooptour van 25 tot 28 augustus kan je samen met Bliksem McQueen op de foto. Daarnaast voorziet Kinepolis ook nog animatie en verrassingen.

De allereerste Cars-film was een groot succes. De animatiefilm veroverde sinds dag één de harten van vele jonge autofanaten. Naast tientallen prijzen en nominaties dankt de film zijn succes ook aan de uitgebreide merchandising gericht op kleuters en kinderen uit de lagere school. Ook na tien jaar doet deze merchandising het nog steeds goed bij de kinderen.

Tiende verjaardag in Kinepolis

“Toch zullen niet enkel de kleintjes, maar ook mama’s en papa’s van hun stoel rollen wanneer ze de grappen en grollen van Bliksem McQueen, Takel en Sally Carrera (her)ontdekken,” zegt Frederique Naeyaert, Product Manager bij Kinepolis, “De komst van Bliksem McQueen zorgt ervoor dat de zomervakantie met een hoogtepunt wordt afgesloten.”

Met de vertoning van Cars en de exclusieve ‘Cars on Tour’ in het bijzonder willen Kinepolis en Disney niet alleen de tiende verjaardag samen met de fans vieren. Ook willen ze iedereen al warm maken voor ‘Cars 3’ die in de zomer van 2017 in de bioscoop wordt verwacht.

‘Cars On Tour’ gaat door op:

 • 25/8: Kinepolis Brussel om 9u45
 • 26/8: Kinepolis Antwerpen om 9u45
 • 27/8: Kinepolis Luik om 9u45
 • 28/8: Kinepolis Hasselt om 9u45

Meer info en tickets via Kinepolis.be/carsontour. Een ticket kost €12,00.

Engelstalige teaser Cars 3

1 reactie

 1. Annelore

  4 augustus 2016 op 22:12

  Leuke tip! Ik zet het op de kalender 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *