Vloggen, als ouders horen we het heel vaak in de gesprekken van onze kinderen. En sommige van hen zijn er zelfs al mee gestart. Maar wat is dat vloggen nu eigenlijk? Het vloggershandboek brengt raad. Niet alleen voor ons als ouders, maar geeft ook belangrijke tips en tricks voor onze kinderen om zich veilig te begeven in deze vlogwereld.

Vloggershandboek: jouw ideale ‘vloggids’

“Heb je altijd al eens willen vloggen? Pak dan nu je camera en deel je verhaal met de wereld!
Deze superhandige gids leert je alle ins en outs van het vloggen: hoe je inspiratie kunt opdoen, hoe je een script schrijft en hoe je een vlog kunt maken en uploaden. Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van filmen, editen en promoten en word een ware pro!
Klaar? Vloggen maar!”

Dit vloggershandboek is een uitgebreide gids vol handige tips en trucs over het vloggen zelf, maar over het beginnen met een eigen videokanaal op bv YouTube. Het beschrijft onder andere hoe je veilig kunt online gaan en die veiligheid ook kunt bewaren. Wat zet je nu wel of niet online? Hoe voeg je geluidseffecten toe? Moet er eerst een script geschreven worden of vlog je in het wilde weg?

Het vloggershandboek is een handig instrument om jouw kind de gevaren van het internet aan te tonen, maar eveneens een mooie gids om ze veilig te laten leren vloggen.

ISBN: 978 90 257 7337 3 | Auteur: Shane Birley| Illustraties: Audrey Malo | Uitgeverij: Gottmer | Pagina’s: 96| Leeftijd: vanaf 9 jaar | Te koop bij bv. Bol.com


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *