Sinterklaas is al enige tijd in het land. Nog iets meer dan een week en dan viert hij, en alle kindjes met hem, zijn verjaardag. Maar in plaats van cadeautjes te vragen voor zijn verjaardag, deelt de Sint cadeautjes uit aan alle brave kindjes. En zoals jullie wel weten zijn er ook dit jaar geen stoute kindjes. Toch weet de Sint niet waar elk kindje van houdt. Daarom heeft hij aan de hulpsinten- en pieten gevraagd om alle verlanglijstjes te verzamelen. Hebben jullie kindjes al een idee wat ze graag in/aan hun schoentje willen vinden? Wij geven alvast enkele tips.

Playmobil: Romeinen en Egyptenaren

De Romeinse troepen varen af met hun galeischip, klaar om de schat van de farao te veroveren. Maar zo’n piramide heeft veel geheime kamers met tal van hoeken en kantjes en onopgeloste raadsels en valstrikken.

Als je pech hebt, geraak je er nooit meer weg. Of erger, wordt de Vloek van de Farao op je losgelaten. Maak dus zeker de juiste keuzes, dan is de schat voor jou. En al die honderden Romeinen …

VTech: Zoef Zoef (huis)dieren

Het fijnst speel je met je dierenvriendjes van dichtbij, vriendjes die misschien allang je allergrootste wens zijn. En dus werd Zoef Zoef Dieren van VTech uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe speelse diertjes! Kalina Kat, Hidde Hond, Sara Schildpad, Hugo Hamster en Hendrik Haan zijn diertjes die de allerkleinste wel kennen. 

Zo’n eigen kitten, pup, hamster, haantje of schildpad zijn het helemaal, omdat ze zo leuk, lief en veelzijdig zijn. De dierenvriendjes zingen liedjes, spreken zinnetjes, gaan op avontuur en reageren stuk voor stuk. Ze werken ook op de eerder geïntroduceerde speelsets van Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s. De diertjes zijn voorzien van zes melodietjes, drie gezongen liedjes en grappige zinnetjes. Het wordt alvast een vrolijke boel thuis met deze (huis)diertjes.

Laura van Bouchout – Nelsons dansboek

Nelsons dansboek is een doe-het-samen-boek vol prikkelende spelletjes om samen te bewegen en een eigen dans in elkaar te knutselen. Je vindt er geen voorgekauwde pasjes. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet.

Vanuit de basisprincipes uit de hedendaagse dans daagt Nelson ouder en kind uit om een eigen bewegingstaal te ontdekken. Al dansend schilderen in de lucht, met je hele lijf op de grond drummen of bestuurd worden door een afstandsbediening … Nelson laat je bewegen zoals je nog nooit hebt bewogen.

LEGO Duplo: duwtrein

Kleine machinisten zijn er dol op deze trein over de rails te duwen en onderweg te stoppen om de kratten met appels en pompoenen in of uit te laden. Bij de set horen ook een overweg en een auto, waarmee leuk kan worden gepraat over veiligheid in het verkeer. LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes. Inclusief 2 DUPLO figuren.

LEGO Friends: pretpark

Stap door de draaihek het pretpark binnen en ga in de rij staan bij de achtbaan. Vind een zitplaats voorin, steek de koplamp aan en schiet ervandoor– whiieeeeeeeeee! Maak een rustig rondje in het reuzenrad of probeer de vrije valtoren: trek het veiligheidsharnas omlaag en glij naar beneden. Nadat je alle attracties hebt geprobeerd, haal je de foto’s op en ga je iets lekker kopen. In het pretpark beleef je vast een dag om nooit te vergeten!

James Brown & Richard Platt – Over Alles

Hoe zwaar zijn wolken? Wie vond het potlood uit? Hoeveel verschillende knopen bestaan er?

Van de rij van Fibonacci tot de atomaire structuur. Van het periodiek systeem der elementen tot zonnewendes en equinoxen. Van de sferen van de aarde tot wolkenclassificatie. Maar ook: hoe zit een orkest in elkaar? Alles over schroeven en spijkers. Penselen en kwasten. De fasen van de maan. Papierformaten. Rivieren. Het menselijk skelet…

Over alles is een boek om van te smullen. Wie begint te kijken en te lezen, zal niet meer kunnen stoppen.

Hatchimals

Hatchimals zijn bijzondere beestjes die je eerst zelf moet uitbroeden. Hou het ei warm, aai het en schud het niet te hard! Je zal de Hatchimal geluidjes horen maken en door de gekleurde lampjes weet je wat je moet doen om het sneller uit te broeden.

Als het zover is, zal de Hatchimal zichzelf uit het ei pikken! Ook dan zal je het moeten blijven aanmoedigen. Wees gerust, als je weg moet (naar school bijvoorbeeld), zal de Hatchimal stoppen met uitkomen en wachten tot je terug bent. Je moet er natuurlijk wel bij zijn als je unieke Hatchimal uitkomt!

Eenmaal uitgebroed is het tijd om je Hatchimal te verzorgen, er mee te spelen en op te voeden. Je Hatchimal zal door jouw verzorging steeds meer eigenschappen krijgen terwijl het zich van baby naar puber naar volwassene ontwikkelt. De Hatchimal zal beter kunnen lopen, praten en meer spelletjes met je kunnen spelen naargelang het ouder wordt.

Welke Hatchimal heb jij uitgebroed? Welke van de twee het is, is namelijk een verrassing! Pengualas zijn super blij, grappig, naïef, vriendelijk en soms wat onhandig.

Q: Wat staat er op het verlanglijstje van jullie kindjes


Uitgelichte afbeelding: VTM

Laad meer gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *