Tegenwoordig komt er speelgoed op de markt waardoor we als ouders jaloers worden op de kinderen van nu. Zoals het nieuwe speeltje van VTech. VTech, vooral gekend van zijn interactieve speelgoed, lanceert namelijk een ontzettend cool gadget voor de jonge waaghalzen onder onze kinderen namelijk de Kidizoom Action Cam. Deze Action Cam is een superslimme, stevige actiecamera waarmee de stoerste acties, stunts en overwinningen kunnen worden vastgelegd. En dit door de jonge heer of dame zelf. Hadden wij vroeger maar zo’n gadget om onze kinderstreken vast te leggen. Of misschien beter niet?

Ready….set…action!

Wordt de Kidizoom Action Cam het gadget van het jaar bij de kinderen? Gedaan met de simpele selfie’s of de actie foto’s die mama of papa maken. Vanaf vandaag zijn het actiefoto’s en filmpjes waarmee die de jonge helden zelf maken. Actiefilmpjes en -foto’s maken en deze direct terugkijken dat kan met deze leuke VTech Action Cam. De camera laat zich trouwens, dankzij de bijgeleverde accessoires, met gemak monteren op de kinderfiets, -helm of het skateboard. En dat is niet alles. Met de waterdichte behuizing kunnen de waterratten ook met de Action Cam op ontdekkingsreis onder water en dit tot wel 2 meter diepte. Over de zwemkunsten en duikbravoure praten je kindjes niet langer, ze komen nu ook met keihard bewijs op de proppen dankzij deze actioncamera!

Action Cam

De camera is speciaal gemaakt voor de jonge helden en heldinnen en kan daarom ook tegen een stootje. Op het heldere LCD-scherm zijn de gefilmde of gefotografeerde acties meteen terug te zien. Het geheugen van de camera kan makkelijk worden uitgebreid met een 4GB microSD-kaart (apart verkrijgbaar). Hiermee zijn maar liefst 34.000(!) foto’s te trekken of kunnen je bengeltjes 130 minuten van hun acties  filmen. De genomen foto’s en filmpjes bewerken? Ook dit kunnen de stoere kornuiten met hun Action Cam. Met grappige effecten, stempels en kaders worden zelfs suffe of mislukte acties nog een hot item tijdens de stoere verhaaltjes. De camera is eenvoudig te koppelen aan computer, laptop of de tablet thuis zodat mama of papa de vastgelegde acties kunnen bewaren voor later. En zijn de waaghalzen moe na het ravotten dan kunnen ze ontspannen met de drie ingebouwde spelletjes.

De richtprijs voor deze VTech Kidizoom Action Cam ligt tussen de 49,95€ en de 59,95€. De actiecamera is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Fun.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *