Niet alleen de ouders zijn graag mee met de tijd. Ook kinderen willen graag de nieuwste snufjes. Draagt papa of mama een Smart Watch dan willen de kinderen er ook een. Of dit een goed idee is? Toch wel. En zeker als het een Kidizoom Smart Watch is van VTech. Een slim horloge voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een horloge waarmee ze veel meer kunnen dan zien hoe laat het is. Het is een leerrijk horloge zoals we gewoon zijn van het speelgoed dat ontwikkeld wordt door VTech. En bovenal is de Smart Watch in Nederland nu al genomineerd is voor het Speelgoed van het Jaar 2014!

Smartwatch

De Kidizoom Smart Watch is meer dan een horloge. Uiteraard kan je er de tijd op af lezen, en dit zowel digitaal als analoog. Niet onbelangrijk, toch? Het wordt pas echt leuk dankzij de extra functies waardoor de titel “Smart” niet gestolen is. Zo beschikt de Smart Watch een ingebouwd alarm. Ideaal als wekker om ’s morgens op tijd naar school te kunnen vertrekken. Om het hebbedingetje wat speels te houden zijn er ook ingebouwde spelletjes voorzien. Maar ook een timer is aanwezig. Zo kan je bij het sporten zien wie bv de traagste is bij een rondje lopen.

Extra functies

Maar het zou geen echte VTech Kidizoom Smart Watch zijn moesten er geen extra leuke functies beschikbaar zijn. Met deze Smart Watch kan je namelijk ook foto’s en zelfs filmpjes maken. Bovendien kan je deze foto’s nog eens in een handomdraai bewerken. En wat te denken dan van de mogelijkheid om je stem op te nemen en deze te vervormen? Ideaal toch om leuke grappen uit te halen op bezoek bij de grootouders.

De VTech Kidizoom Smart Watch beschikt over een kleuren touchscreen en een intern geheugen van 128mb (goed voor ongeveer 900 foto’s of 15 min. film). Een usb-kabeltje wordt bijgeleverd om de Smart Watch op te laden aan de laptop of desktop en de foto’s over te zetten. De advies verkoopprijs van de Smart Watch is €49,95 voor zowel de blauwe als de paarse versie. Je kan de Smart Watch van VTech o.a. kopen bij Bol.com en de betere speelgoedwinkel.


2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *