Kinderen spelen tegenwoordig graag op de tablet van mama of papa. Dit is niet altijd even veilig. Denk maar aan bepaalde apps voor volwassenen of de tablet nog maar laten vallen. Daar biedt VTech de ideale oplossing voor. De VTech Storio3S is de ideale oplossing voor kinderen vanaf drie jaar die wel eens op een tablet willen en mogen spelen. De Storio3S is namelijk een hightech tablet vermomd in een stevig en speels jasje. Met deze tablet kunnen ze spelen, leren en tegelijk communiceren via de Wifi Kid Connect app. Handig, niet?

De Storio3S doet tevens alle argumenten om kinderen zo lang mogelijk weg te houden van techniek verbleken. VTech staat er namelijk om gekend om kinderen vanaf zeer jonge leeftijd met uitdagende apparatuur te confronteren. Hierdoor ontwikkelen ze zich razendsnel op vele fronten. Dankzij deze tablet vinden ze helemaal zelf hun weg in de digitale wereld. Ze spelen en leren aan de hand van verschillende leuke apps. Het 5 inch touchscreen heeft een hoge resolutie en is voorzien van een gevoelige bewegingssensor. Vingers over het scherm, kantelen of schudden; het kan en mag straffeloos.De VTech Storio3S wordt geleverd met 18 ingebouwde apps. Via Explor@Park is er bovendien de mogelijkheid om nog meer apps te downloaden.

Wat kunnen kinderen zoal met de Storio3S? Ze leren lezen, rekenen, … Er kunnen verhaaltjes verteld worden, er worden animaties getoond en er zijn ontelbaar veel spelletjes die vaardigheid op alle fronten stimuleren. De tablet beschikt ook over een camera waardoor kinderen ook leren filmen, foto’s maken en deze bewerken. Ook kunnen je kinderen downloaden (binnen de kindveilige omgeving natuurlijk), rekenen, tekenen, vriendenprofielen aanmaken en nog zoveel meer. De Storio3S is voorzien van een power pack. Erg handig is ook de Wifi Kid Safe functie waardoor ouders in contact kunnen blijven met de tablet via hun smartphone.

Deze tablet van VTech beschikt over 4GB intern geheugen (uitbreidbaar tot 32GB via SD-kaart), 2 megapixel camera en ingebouwde microfoon. De Storio3S werkt op een meegeleverd oplaadbaar accupack maar kan ook werken op 4 AA/LR6 batterijen . VTech brengt de Storio3S uit in 2 kleuren nl roze en blauw. Tevens zijn er ook verschillende accessoires te verkrijgen zoals opbergtasjes, rubberen beschermhoesjes, … Richtprijs voor deze kindertablet is € 119,95.

De VTech Storio3S is te koop bij o.a. Fun,  Dreamland en Bart Smit.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *