Heb je meerdere kinderen of trek je er regelmatig uit met de neefjes en/of nichtjes? Dan is de bolderkar van Walking Wagon een leuk alternatief voor de verschillende buggy’s. De Walking Wagon is stoer en hip en bovenal opvouwbaar waardoor hij makkelijk te vervoeren en op te bergen is. De bolderkarren van Walking Wagon zijn geschikt voor het vervoeren van meerdere baby’s, peuters en kleuters tot 7 jaar.

Dankzij de vele accessoires kan iedere bolderkar worden aangepast aan de eigen wensen. Voor het vervoer van baby’s en peuters tot 2 jaar zijn er speciale zitjes die het veilig vervoer van kinderen tot 2 jaar mogelijk maken. Vanaf 2 jaar zitten de kindjes op bankjes,  die eventueel uitgerust zijn met een gordel. Ook een leuke huif om de bolderkar te overdekken is een mogelijkheid zodat ze beschermd zijn tegen regen en wind.

De wagen rolt dankzij de luchtbanden soepel op elke ondergrond. Het nemen van drempels en stoepranden kan hierdoor zonder moeite. De Walking Wagon bolderkarren zijn tevens voorzien van een handrem en parkeerrem. Je kan de bolderkarren aanschaffen in drie verschillende formaten. De Rambler Daytrack is geschikt om tot vijf kindjes te vervoeren. In de Rambler Explorer mogen tot 7 kindjes plaatsnemen. De grootste bolderkar is de Rambler LE waar plaats is voor 11 kindjes. Doordat je er verschillende kindjes in kan vervoeren zijn deze bolderkarren ook enorm geschikt voor kinderdagverblijven en onthaalmoeders.

De Walking Wagon kan je online aanschaffen. Kostprijs voor de Rambler Daytrack bedraagt 899€ , de Rambler Explorer kan je aanschaffen voor 1099€ en de Rambler LE kost 1499€.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *