De Sint is weeral een tijdje in het land. Ondertussen is hij samen met zijn Zwarte Pieten de cadeautjes naar de brave kindjes aan het brengen. Omdat er ook dit jaar weer enorm veel brave kindjes zijn heeft Sinterklaas, zoals de afgelopen jaren, de hulp ingeroepen van vele hulp-Sinten. Zij helpen de Sint met het verdelen van al die pakjes en al dat snoepgoed.

Maar hoe weet de Sint nu wat hij moet brengen naar de kindjes? Net zoals elk jaar ontvangt hij duizenden brieven van kindjes met hun verlanglijstjes. Samen met de Zwarte Pieten en de hulp-Sinten schuimde hij de laatste maand vele (internet)winkels af op zoek naar al dat speelgoed, al die films en al die boeken. Sommige kindjes willen auto’s, andere weer poppen, een goed boek of een leuk computerspelletje. Natuurlijk zijn er elk jaar uitschieters die hoog op de verlanglijstjes prijken. Net zoals de afgelopen jaren is dit o.a. LEGO en Playmobil.

Playmobil

Vele kindjes vragen aan de Sint de gekende speelsets van Playmobil. Bij de jongste is het Playmobil 123 schip Neptun iets dat vrij hoog in de lijstjes staat. Het ideaal speeltje om ook mee te nemen in bad want het schip blijft mooi drijven. Voor de grotere onder onze kinderen zijn de felrode Porsche 911 Carrera S, de dierentuin en de boomhut uit Wild Life echte hoogvliegers op het verlanglijstje.

LEGO

Ook LEGO is dit jaar weer één van de favorieten bij de kindjes. En dit bij zowel jongens als meisjes. Bij meisjes is voor LEGO Friends enorm populair. Met de Tourbus bevat deze serie een toffe speelset die aansluit bij de leefwereld van jonge meisjes en hun popidolen. Bij jongens valt natuurlijk het succes van Star Wars op, maar ook LEGO Technic off-roader en de diepzee helikopter uit de City-reeks zijn toppers. Voor de peuters is het DUPLO grote bos zeker eentje dat veel succes kent. Dat konden we de afgelopen weken hier thuis reeds zien toen we deze speelset mochten testen.

Top 8

Afgelopen week stond er in Het Laatste Nieuws ook een top 8 van de populairste cadeautjes die de Sint brengt bij de Vlaamse en Nederlandse kindjes. Deze top 8 kwam van de online winkel Bol.com waar de Sint zeer graag zijn aankopen doet.

  1. Bumba verstoppertje spelen
  2. Bean Boozled
  3. VTech Kidizoom action cam
  4. Bouwset Kapla Plankjes
  5. Krokodil met Kiespijn
  6. DVD vd Minions
  7. Just Dance 2015 computerspel
  8. Het boek zonder tekeningen

En nu is de vraag jullie kindjes wel braaf zijn geweest en of de Sint wel de juiste cadeautjes bij de juiste kindjes heeft gebracht. Wat stond er bij jullie kindjes hun schoentje? Wij zijn enorm benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *