Als ik in de spiegel kijk: wie zie ik dan? En wie ben ik als ik mijn ogen sluit en de wereld om me heen even vergeet? Komende zomer is het thema van de schoencollectie van Develab: “we are connected“. Verbondenheid en persoonlijke identiteit staan centraal in de fijne en gloednieuwe kinderschoencollectie voor deze zomer. Leuke prints en opvallende kleuren zijn de herkenningspunten van deze zomercollectie van Develab.
Kinderen zijn dagelijks bezig met hun identiteit en daar speelt Develab op in met de spiksplinternieuwe collectie. De zomercollectie “we are connected” is tevens onderverdeeld in enkele deelthema’s. Zo is het op zoek gaan naar de eigen identiteit bij kinderen mooi te vervatten in het deelthema “Too cool for school“. Zowel de kleine meiden als jongens gaan lopen deze zomer rond in met sneakers in gave kleuren, maar ook leuke sandalen die helemaal schoolpleinproof zijn. Ook de deelthema’s “Birds of Prey“, vol natuurlijke invloeden, en “Beachside Boulevard“, het strandgevoel uit vervolgen tijden, bevatten leuke schoenen voor kindervoetjes.

Klaar om op te vallen

Develab vindt dat schoenen mogen opvallen komende zomer. Getuige hiervan de metallic-kleurige slip-ons, sneakers met knallende botanische prints en de mooiste details. Het Nederlandse label staat niet voor niets al jarenlang bekend om het gebruik van mooie materialen en een liefde voor details. Zo bevatten de vorige collecties bv veren, franjes, ruches en perforaties met een native karakter.

De jongens én de meisjes

De superstoere sneakers hebben opdrukken en prints die zowel die eigenwijze meiden als de avontuurlijke jongens aanspreekt. Denk aan de herkenbare Develab-pijl en tekens als de hashtag. Bij de jongens vallen deze zomer de flashy kleuren op in de Develab collectie, terwijl de meisjes het qua kleuren iets soberder houden maar dan weer gaan voor flashy bloemenprints. Zo zijn jullie kinderen dankzij deze zomercollectie van Develab verzekerd van heel veel bewonderende blikken van hun vriendjes en vriendinnetjes.
De leuke schoenen van Develab zijn o.a. te koop bij Hippe Schoentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *