Het bekende Mario Kart komt nu ook naar de Wii U. Met Mario Kart 8 kunnen spelers loopings maken dankzij de introductie van antizwaartekracht. Eén van de nieuwe features in de game is het racen tegen muren alsook onderste boven. En dit alles in prachtige driedimensionaal ontworpen circuits! Natuurlijk heeft Nintendo de basis van Mario KArt niet veranderd. Zo zal je nog steeds kunnen genieten van het racen door de lucht en onder water uit Mario Kart 7. Ook de motoren uit Mario Kart Wii heeft Nintendo aan Mario Kart 8 toegevoegd.

Mario Kart 8 kan je ook vier spelers spelen op de Wii U of online tegen 12 spelers. De Miiverse-integratie om de pret met iedereen te delen is ook hier aanwezig! Mario Kart 8 is zoals de voorgaande edities geen realistisch race-spel. Maar een spel waarin plezier op de eerste plaats komt.

De racebanen zijn dan ook op allerlei bekende gamewerelden gebaseerd en de personages waarmee je de strijd aangaat op het racecircuit zijn bekende gamespersonages zoals Donkey Kong, Princes Peach, Super Mario, Luigi of de snode Bowser. Elk van deze personages heeft zijn eigen vaardigheden. Toch zal je nog steeds je eigen stuurmanskunsten moeten boven halen om als eerste over de finish te komen. Bovendien moet je uitkijken voor je tegenstanders en de verschillende hindernissen. Mario Kart 8 belooft alvast uren spelplezier tijdens de regenachtige zomerdagen!

Mario Kart is o.a. te verkrijgen bij Bol.com en Coolblue.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *