Het schooljaar en de eerste week zomervakantie zijn achter de rug. Tijd om eens na te denken wat we allemaal kunnen doen tijdens de rest van de vakantie. Zo is het de komende weken hopelijk nog warm genoeg om buiten te kunnen spelen en zwemmen. Tijd dus om deze week nog eens twee mooie prijzen de deur uit te gooien dankzij Decathlon.

The Cage van Kipsta

De voorbije weken werd het sportnieuws gedomineerd door het EK voetbal (gewonnen door Portugal). Veel van onze zonen en dochters willen maar al te graag in de voetsporen treden van de helden op dit tornooi. Zij vinden het dan ook fijn om tijdens de zomermaanden naar hartenlust te kunnen voetballen in de tuin of op het strand. Het zelfuitklappend voetbaldoek The Cage van Kipsta is op zulke momenten een welgekomen hulp om wedstrijdjes te spelen met hun vriendjes.

Wij testten de afgelopen tijd The Cage al eens uit en zijn hier ten huize Ouder Blog alvast enthousiast. Het is een lichtgewicht en makkelijk meeneembaar voetbaldoel. Zo neemt het niet al te veel plaats in en kan je het makkelijk meenemen voor een dagje naar het strand of op autovakantie. Het doel laat zich heel makkelijk openen en in de opberghoes zitten tevens drie haken om het doel in de grond te bevestigen, zodat het niet wegwaait of een meter achteruit vliegt als je scoort.

Het opplooien en terug opbergen van The Cage is in het begin even zoeken maar met de duidelijke handleiding in de opberghoes lukt het eigenlijk wel vrij snel. The Cage is trouwens niet enkel geschikt als voetbaldoel maar kan ook perfect gebruikt worden voor bv hockey.

The Cage is in verschillende kleuren verkrijgbaar bij Decathlon voor € 19,99.

Tidipool van Nabaiji

TidipoolDe eerste week van de vakantie was het buiten afgelopen weekend nog niet echt zwemweer. Hopelijk komt hier snel verandering in zodat jullie kinderen naar hartenlust kunnen zwemmen en spelen in het water. Maar dit zwemplezier is natuurlijk niet enkel voor de kinderen die al kunnen zwemmen. Ook de allerkleinste kunnen genieten van een heerlijke tijd in het water. Wil je dit op een veilige manier doen dan is de Tiswim van Nabaiji handig om je kleinste kindjes veilig in het grote zwembad te laten “zwemmen”.

Maar zie je dat nog niet zo zitten of wil je met de kleinste een leuke tijd beleven in eigen tuin dan is de Tidipool (€ 14,99) van Nabaiji misschien wel de ideale oplossing. Dit opvouwbaar plonsbadje zet je in enkele seconden op én is tevens eenvoudig te vervoeren. De waterdichte transportzak gebruik je niet alleen om het plonsbadje te vervoeren. Het dient ook als zak om de Tidipool te vullen. Handig, niet?

Winactie (afgelopen)

Dankzij Walkie Talkie en Decathlon mogen wij van zowel The Cage als van de Tidipool telkens één exemplaar weggeven. Zo kunnen jullie kinderen in de loop van de vakantie zich nog uitleven en genieten van de buitenlucht.

Meedoen kan door onderstaande formulier in te vullen en je keuze te maken uit The Cage of Tidipool. De wedstrijd loopt tot en met maandag 18 juli. De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Kipsta - The Cage
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *