De examens en toetsen zijn verleden tijd tijdens de kerstvakantie. Tijd om terug lekker te ontspannen en dat kan ook deze winter in verschillende pretparken. Je kan de warmte opzoeken van Plopsa Indoor in Hasselt of Coevoorden (NL). Maar de echte helden trekken richting Plopsaland De Panne. Hier beleef je een sprookjesachtige Plopsakerst.

Winter Plopsaland

Naar goede traditie is ook dit jaar Plopsaland De Panne open tijdens de kerstvakantie (uitgezonder 25/12 en 1/1). Het park wordt helemaal omgetoverd tot Winter Plopsaland. Een sprookjesachtige kerstsfeer, prachtige animatie en een aangepast showprogramma zorgen ervoor dat de 10de editie van Winter Plopsaland meer dan ooit de moeite wordt om te bezoeken. Duizenden twinkelende lichtjes, opgewekte kerstelfjes, talloze kerstbomen en betoverende kerstmuziek toveren het pretpark om in een feeëriek winterpark.

Net als tijdens de zomer kunnen bezoekers ook nu genieten van talrijke shows, de attracties en dit aangevuld extra kerstanimatie en activiteiten. Zo kunnen jullie bv enkele rondjes schaatsen op de gratis schaatspiste en staan talloze knisperende kampvuren verspreid doorheen het park. Om de dag af te sluiten is er een magische Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums.

Nocturnes

Tijdens de eerste week van de kerstvakantie, van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december, kunnen bezoekers extra lang genieten van de betoverende kerstsfeer. Dan zijn er namelijk de winternocturnes van Ketnet Kerst. Een schitterend vuurwerk zorgt op deze dagen voor een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier.

Tickets en meer info kunnen jullie natuurlijk terugvinden op de Plopsa-website.


Uitgelichte afbeelding: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *