Tijdens de zomervakantie zijn er veel gezinnen die hun vakantie al kamperend door brengen in binnen- of buitenland. Meestal trek je dan naar een leuke camping waar veel te doen is voor heel de familie. Toch wil je af en toe wel eens kamperen op een unieke locatie. Dit kan in het weekend van 19 en 20 augustus in de Plantentuin van Meise. Per nacht krijgen 100 gezinnen de kans om voor de eerste keer op deze prachtige locatie te overnachten.

WonderWeekend

WonderWeekend heet het initiatief en wordt georganiseerd door vier vaders met kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Het doel van WonderWeekend is om samen activiteiten met het gezin te doen. Zeg maar een alternatief voor de vele festivals, maar dan zonder springkastelen of luide muziek. Gewoon, samen in een tentje op een pracht van een locatie.

Het is niet alleen de locatie die dit evenement uniek maakt ook de manier van overnachten geeft een extra dimensie aan WonderWeekend . Je slaapt namelijk ofwel per twee in speciale kartonnen tenten, die de kinderen eerst kunnen beschilderen, ofwel met het gezin in een leuke tipi.

Daarnaast is er een Restaurant Zonder Bestek, waar je mag eten met je handen, er zijn acrobaten, een gigantisch kampvuur, er zijn marshmallows en er is een nachtwandeling doorheen de serre. En ’s morgens? Dan wordt er ontbeten op een gigantisch picknickkleed.

De tickets zijn niet gratis. Volwassenen betalen 70 euro en kinderen/jongeren komen voor 35€ naar WonderWeekend.

Hierin zit:

  • toegang tot WonderWeekend (alle activiteiten)
  • een tent op de Kamping van Karton
  • een Breakslow  – een heerlijk ontbijt dat voor één keer niet zo ‘fast’ moet verlopen
  • toegang gedurende 19 en 20 augustus tot Plantentuin Meise

Toch is het is leuk om te weten dat de helft van de winst geschonken wordt aan SOS Kinderdorpen. Je beleeft dus niet alleen een fijn event met jullie kinderen, je steunt ook nog eens het goed doel. Reden te meer om nog snel jullie plaatsje te reserveren.

Voor vrijdag zijn er nog 42 families welkom, zaterdag is ondertussen reeds uitverkocht. Meer info op vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *