De winter moet nog beginnen en de kledingslabels beginnen stilaan met het voorstellen van hun lente/zomercollecties. Zo ook het Nederlandse Tumble ’N Dry. Zij introduceren zelfs een volledige nieuwe collectie voor de allerkleinsten nl. Zero. Bij Tumble ‘N Dry vinden ze dat ook de allerkleinste recht hebben op een beetje fashion. Zo brengen ze met Zero kledij uit met hippe printjes en kleur. De collectie bevat all-overprints, fancy tekstprints, hippe onesies en fijne overslagrompertjes. Zero is verkrijgbaar van maat 50 t/m 68.

Zero

De newborn collectie Zero wordt uitgebracht naast de bestaande lijnen Lo, Mid en Hi. Zero kenmerkt zich door de frisse kleuren in een comfortabele zachte stof. Met grafische all-overprints en grappige dieren all-overs trekken de allerkleinste direct de aandacht.
De jongens krijgen stoere outfits in donkerblauw, grijs mêlee en wit. De pasgeboren meisjes mogen dan weer stralen in fris mint en zacht roze. De nieuwe newborn collectie van Tumble ‘N Dry bestaat uit overslag rompers, onsies, mutsjes en leggings. Deze zijn goed te combineren met stoere en fancy sets.
Met Zero biedt Tumble ’N Dry een zeer complete lijn van de pasgeborene tot de stoere en hippe tieners. Naast leuke kledij om als ouders je pasgeboren kindje met te kleden is deze collectie ook enorm geschikt om te geven als kraamcadeau. De prijzen van de Zero-items variëren tussen € 9,95 en € 29,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *