Het is lente! Het seizoen dat de natuur terug tot leven komt na een winterbreak. Bomen krijgen blaadjes, plantjes krijgen bloemetjes en bij de diertjes is er gezinsuitbreiding. En dus ook in de Zoef Zoef dierenwereld van VTech. Er hebben dit voorjaar maar liefst zes geboortes plaatsgevonden. Zes nieuwe karakters die klaar staan om jullie kindjes te verblijden met elk hun eigen geluidjes.

Zoef Zoef Dieren is bij vele kindjes nog steeds één van de meest geliefde speelsets van VTech. Zes nieuwe karakters met maken hun entree in de VTech dierenwereld en zorgen er voor dat de fantasie van kleintjes (1-5 jaar) een boost van krijgt? Naast de zes nieuwe dierenvriendjes is er ook een nieuw dierenverblijf. Het Schommel & Speel Hondenhok is de thuis van Douwe de trouwe Dalmatiër. Maar natuurlijk zijn ook andere Zoef Zoef Dieren welkom.

Zes nieuwe vriendjes

Het succes van deze dierenvriendjes zit in de compacte figuurtjes die zo lekker in het kinderhandje passen. Ook de naamzetting, de lichtjes en geluidjes zorgen voor blije kindjes. Zo is er Maartje het avontuurlijke Paardje, Suzy het slimme Schaapje, Victor het vrolijke Varken, Marjolijn het nieuwsgierige Konijn, Pim de brave Puppy en Milou de vriendelijke Koe. Ook deze nieuwe diertjes reageren als ze op de Magische Sensors van de Zoef Zoef Dieren speelsets worden geplaatst. Lichtjes gaan knipperen, er klinken geluiden, liedjes en melodietjes en ondertussen leren onze kindjes al spelend.

Ook kunnen deze vriendjes probleemloos connecteren met oudere speelsets en de eerder verschenen karakters uit de Zoef Zoef Dieren lijn. Zo blijven speelsets jarenlang compatibel maar blijven ze ook doorgroeien. Zo kunnen kindjes moeiteloos jarenlang doorspelen met dezelfde set, en kan je het doorgeven aan familie/vrienden met kleinere kindjes.

De nieuwe dierenvriendjes en speelsets zijn te koop in de betere speelgoedwinkel maar ook online bij bv Bol.com.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *