Zie ginds komt de stoomboot … Ondanks alles heeft de Sint onlangs beloofd om zeker naar België en Nederland te komen! En de Sint heeft gevraagd aan Jumbo of ze ook nog leuke spelletjes hadden om de boot mee te vullen. En ja, ze hadden nog wel iets liggen in het magazijn. Met Dessineo Tekenen kunnen jonge kinderen stapsgewijs de Picasso in zichzelf kunnen ontdekken. Maar ook de klassieker Rubik’s Cube is terug van weg geweest? Naast de klassieke kubus bestaat er ook een duel nl. Rubik’s Race. Superspannend! Daarnaast is er ook Stratego Junior Disney of Party & Co Disney. Wil je zonder de Disney prinsessen spelen dan past Party & Co Family misschien beter op de verlanglijst!

Dessineo Tekenen

Met Dessineo Tekenen leren kinderen vanaf 4 jaar op een eenvoudige manier stapsgewijs tekenen. Door te kiezen uit verschillende transparante tekensjablonen kunnen de kindjes met behulp van een projector in verschillende stapjes de afeeldingen overtekenen. Daarna inkleuren en de tekening is klaar! Fijn is ook dat de sjablonen oplopen in moeilijkheidsgraad. Zijn de kindjes klaar met tekenen dan kan alles netjes opgeborgen worden in de tekentafel.

Rubik’s Cube en Rubik’s Race

Wij, als ouders, kennen de Rubik’s Cube wel. Deze kubus is al meer dan 30 jaar de bestverkopende puzzel. Uitdagend? Dat is hij zeker! Er zijn miljarden combinaties, maar slechts één oplossing. Heb jij hem vroeger al eens kunnen oplossen? Niet, dan is het misschien nu de moment voor jullie kindjes!

Heb je liever een uitdaging die je met twee kan spelen? Dan is Rubik’s Race meer iets om te spelen. Een razendsnel duel. Je schudt de shaker om het kleurpatroon voor het spel te bepalen. En schuift vervolgens de stenen tot het kleurpatroon van je speelbord hetzelfde is als in de shaker. Ben je de snelste? Dan win je! Simpel toch?

Party & Co Family

In tijden dat het gezin toch wel belangrijk is, is een spel voor heel het gezin ook altijd fijn. Daarvoor is er Party & Co Family! Imiteer, teken, beeld uit, antwoord op originele vragen … Uitdagend, grappig en spannend! Overwin jij met jouw team de leukste uitdagingen? Dan win je!

Q: Wat staat er bij jullie kindjes op de verlanglijst?


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *