Disney brengt op het einde van het jaar geen animatiefilm in de zalen. Het is pas wachten tot begin 2016 op de nieuwe animatiefilm van de Walt Disney Animation Studios. Dan komt namelijk “Zootropolis” in de zalen. De film over een moderne zoogdierenstad Zootropolis wordt geregisseerd door Nathan Greno en Rich Moore (Frozen).

Zootropolis is een moderne zoogdierenstad. Een stad als geen ander. Zootropolis bestaat uit een grote mengelmoes van leefomgevingen (o.a. het warme Sahara Square en het koudere Tundratown) waar alle dieren samenleven. In Zootropolis is een plaats waar iedereen, van muis tot olifant, zichzelf kan zijn.

Maar wanneer Officer Judy Hopps aankomt, merkt ze al snel dat het niet zo simpel is om het allereerste konijn bij de politie te zijn. Judy is vastbesloten om zich te bewijzen tov al haar grotere en sterkere collega’s. Om haar doel te bereiken grijpt ze de kans om een moeilijke zaak op te lossen. Hiervoor moet ze echter samenwerken met de sluwe, scherpzinnige vos: Nick Wilde. Lukt het haar om de zaak op te lossen? We zijn echt benieuwd naar deze nieuwe animatiefilm. Tot dan zullen we het moeten doen met de teaser die Disney al op de wereld los liet.

Teaser Zootropolis

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *