Dromen je kinderen ook om het WK te winnen? Dan is het Playmobil voetbalstadion misschien wel iets voor hen. Laat hen hun favoriete speler kiezen en speel een partijtje voetbal.

Met het Playmobil voetbalstadion kunnen je kinderen een echte sterspeler worden. Laat ze spelen met vriendjes of daag ze misschien zelf eens uit. Klap het voetbalstadion open, zet de doelen op en plaats de spelers op het veld. Spelen maar.

Het voetbalstadion van Playmobil zit in een draagkoffer en laat zich makkelijk opzetten en opplooien. Doordat het stadion in een koffer zit kan kan je het stadion makkelijk meenemen. Zo kunnen je kinderen voetballen bij oma en opa of neem je het makkelijk mee op reis.

Het voetbalstadion beschikt ook over een geluidsfunctie zodat het lijkt of er echt publiek aanwezig is met de sfeer uit een echt stadion. Het digitale scorebord houdt netjes de stand bij! Afzonderlijk zijn ook nog extra spelers te koop, alsook scheidsrechters of een voetbalmuur met scorebord om de voetbalskils te verbeteren.

Het Playmobil voetbalstadion is o.a. te koop bij Fun, Dreamland en Bol.com

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *