Juf Jet is gek op rood.
Haar rok is rood. Haar jas is rood.
Ook het haar van juf Jet is rood.
‘Rood maakt me blij’, zegt juf Jet.
In de klas van juf Jet zitten Mo
en Mei en Tom en Loes.
Er gebeurt heel wat in de klas.
Met juf Jet is het altijd top!

Een boek om samen in te lezen en om uit voor te lezen. Herkenbare verhalen over een rode blos en een klas op zijn kop

Juf Jet is top!

De schoolbel is weeral voor de eerste keer gegaan. Een nieuwe juf of meester zal jullie kindjes weer vanalles bijleren. Sommige van onze kindjes leren bijvoorbeeld voor de eerste keer lezen en schrijven. Altijd aangenaam om dit ook thuis samen te oefenen. Ideaal om samen te lezen zijn de verhaaltjes van “Juf Jet”. Deze verhaaltjes zijn soms kort, soms langer en verschillen iets ook telkens van niveau. Zo kan je ze zelf voorlezen of al laten lezen door je kindjes.

De kleurige illustraties zij van de hand van Suzy Castermans en sieren pagina na pagina. De verhaaltjes en tekeningen worden afgewisseld met leuke opdrachten die de beginnende lezertjes samen kan bespreken met mama en/of papa. Een fijn interactief boek geschikt voor zelf-­lezen en samen-lezen vanaf 6 jaar.

In “Juf Jet is Top” lopen we samen met haar klas een schooljaar door. Er komen verschillende thema’s aan bod zoals Kerst en verjaardagen maar ook het thema pesten wordt niet uit de weg gegaan. Het boekje is leuk opgebouwd en begint natuurlijk met een “Wie is wie” zodat de (voor)lezers een goed overzicht hebben van de personages die in het boekje verschijnen. Een ideaal boekje om bij het begin van het schooljaar aan te schaffen en samen met je kindjes door te nemen.

Het boek ‘Juf Jet is top!’ is te koop bij Proxis, Uitgeverij De Eenhoorn en in de betere boekhandel.
Lees hier alvast enkele fragmenten.

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: Suzy Castermans
Uitgeverij: De Eenhoorn
Pagina’s: 67
Leeftijd: vanaf 6 jaar
ISBN: 9789462911192

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *