Zondag 10 januari 2016: een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Hasselt was een feit. Het indoorpark mocht zijn 3 miljoenste bezoeker ontvangen. Het indoorpretpark uit de Plopsagroep onthaalde dan ook op feestelijke wijze de gelukkige en zijn familie. De teller aan de kassa van het park telde geduldigde de bezoekers die het park bezochten. Tot de zesjarige Tuur Houben uit Hasselt met zijn ouders en broertje het park nietsvermoedend binnenwandelden. Op dat ogenblik duidde de teller 3.000.000 bezoekers aan. De familie Houben met Tuur in het bijzonder kregen een omvangrijk cadeaupakket overhandigd door “de Burgemeester”, die het afgelopen weekend optrad in de Ethias Theater met de Samson & Gert Kerstshow. Ook Studio 100-baas Gert Verhulst en gouverneur Herman Reynders van Limburg waren van de partij om deze speciale bezoekers een warm ontvangst te bieden. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis.”, lacht mama Liesbeth. “Wat een verrassing, dit hadden we helemaal niet verwacht!”.  Natuurlijk genoot het gezin nadien nog extra van een leuke middag in Plopsa Indoor Hasselt.

2016 een feestjaar

“2016 is voor ons een extra feestelijk jaar!”, zegt Operations Coördinator Carmine Frisenda enthousiast. “We vieren dit jaar namelijk onze tiende verjaardag. De kaap van 3 miljoen bezoekers bereiken is de perfecte start van ons feestjaar!”

“We zijn erg verheugd over deze gebeurtenis.”, besluit Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Plopsa Indoor Hasselt heeft sinds de opening op 24 december 2005 een aantal ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Zo werd onder andere de Buitenzone aanzienlijk uitgebreid met enkele attracties, met de opening van Frieda Kroket kregen we er een nieuw horecapunt bij en de achtbaan werd gethematiseerd naar Wickie de Viking. Vorig jaar openden we nog de hernieuwde zone ‘Maya’s Wereld’ en ook K3 werd de afgelopen jaren in het park geïntegreerd. Deze vernieuwingen hebben zeker en vast hun vruchten afgeworpen en resulteren in mooie bezoekersaantallen. Ook de komende jaren staan er bijgevolg nog extra investeringen op de planning! Zo kunnen we al verklappen dat de nieuwe K3 binnenkort op verschillende plaatsen in het park te zien zal zijn!”

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor in Hasselt is het eerste indoorpretpark van België. Gelegen in het Limburgse Hasselt opende het zijn deuren op 24 december 2005. In 2016 viert het park dan ook zijn 10de verjaardag. Plopsa Indoor is het hele jaar geopend en heeft zowel een indoor- als een outdoor gedeelte volledig in ingericht naar de populaire figuurtjes uit de Studio 100 stal zoals o.a. Samson & Gert, Plop, K3, … Jaarlijks bezoeken zo’n 300.000 mensen dit leuke indoorpretpark.

Plopsa Indoor: 3 miljoenste bezoeker
Tuur Houben was de 3 miljoenste bezoeker van Plopsa Indoor Hasselt en werd beloond met leuke geschenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *