Een witte kerst bij 34°C? Dat kan in Bellewaerde Aquapark. Vanaf 13 december tot en met 12 januari zorgen tal van decoraties en fonkelende lichtjes voor een feeërieke sfeer in het Ieperse waterpark. Bovendien staan er tijdens de kerstvakantie meet & greets met de kerstman en Koning Leeuw op het programma. 

Sneeuwbuien bij 34°C

Vanaf vrijdag 13 december wordt Bellewaerde Aquapark ondergedompeld in kerstsfeer. Tal van decoraties, kerstbomen en sneeuwmannen samen met fonkelende lichtjes zorgen voor extra plezier. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen bezoekers zich verwachten aan echte sneeuwbuien. Dit zonder het koud te krijgen, want ook nu blijft de temperatuur in het park 34°C en zwem/speel je in water van 32°C.

Verrassende ontmoetingen

Tijdens de kerstvakantie zorgt het Ieperse waterpark voor nog extra plezier. Kinderen tot 12 jaar kunnen van vrijdag 20 december tot woensdag 25 december de Kerstman ontmoeten en met hem op de foto gaan. Misschien waagt hij zich ook wel aan een duik in het zwembad?

Als de Kerstman dan terug richting Lapland vertrokken is om te genieten van zijn vakantie komt niemand minder dan Koning Leeuw naar het Aquapark. Hij is van 30 december tot 3 januari aanwezig om de jonge zwemmertjes te ontmoeten.

Spetterende avonturen

Naast de meet & greets, de winterse sneeuwbuien en de feeërieke decoratie is er natuurlijk ook gewoon plaats voor waterpret. Tijdens de periode zijn alle glijbanen open en kan je relaxen in de wellness terwijl de kinderen zich uitleven in de verschillende speelzones zoals het Aqua Fort.

Praktisch

De winterse decoratie is te bewonderen vanaf 13 december tot en met 12 januari. Van vrijdag 20 december tot en met woensdag 25 december is de kerstman aanwezig. Van 30 december tot en met 3 januari zal Koning Leeuw dan weer aanwezig zijn. Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen, ga naar aquapark.bellewaerde.be. Wil je een witte kerst? Dan is een bezoekje aan Bellewaerde Aquapark de uitgelezen uitstap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *