Zondag is het zover, dan opent Comics Station zijn deuren in het Centraal Station van Antwerpen. Dit is een weekje later dan gepland. Dit om zeker te hebben dat alle attracties op punt staan.

Comics Station

Comics Station Antwerp is een nieuwe indoor pretpark. In dit pretpark draait alles rond populaire Belgische stripfiguren. Zo heten Suske en Wiske, Jommeke, De Kiekeboes, De Smurfen, Lucky Luke en Urbanus jullie hier welkom!

Wat maakt Comics Station Antwerp nu zo uniek?

Comics Station is wereldwijd het eerste park dat gevestigd is in een internationaal treinstation. Bovendien vind je er de hoogste indoor glijbaan ter wereld, van maar liefst 22.5 m hoog! Durven jullie deze uitdaging aan?

Naast de unieke locatie, het mooiste treinstation van de wereld, zorgt ook het thema voor een unieke belevenis voor het hele gezin: ouders, grootouders, kinderen, tieners …

Het indoor pretpark is onderverdeeld in 6 themazones. Allen met verschillende leuke attracties. Zo vind je er niet alleen superleuke mechanische attracties, maar ook tal van interactieve elementen en doe-activiteiten. Deze attracties zorgen er voor dat de verschillende stripverhalen precies tot leven komen.

Zo’n 60 activiteiten op 4 verdiepingen met een oppervlakte van meer dan 6000 m2, zorgen ervoor dat er heel wat te beleven valt. Een ideaal scenario voor uren plezier voor de hele familie.

Comics Station is geopend op woensdag van 12 tot 18u en in het weekend van 10u tot 18u. Ook tijdens de vakanties kunnen jullie genieten van dit indoor themapark.

Naast het themapark is er ook nog een indoorspeeltuin en Comics Twist (de glijbanen). Deze hebben andere openingsuren dan het park zelf.

Openingsuren Comics Play (binnenspeeltuin)

  • Alle dagen open vanaf 14u; op openingsdagen van het park vanaf 17u; steeds tot 20u. Toegang tot Comics Play is beperkt tot 3 uur.

Openingsuren Comics Twist (glijbanen)

  • Alle dagen open vanaf 16u; op openingsdagen van het park vanaf 18u; steeds tot 20u. Toegang tot Comics Twist is beperkt tot 2 glijbaanbeurten.

Een ticketje voor Comics Station kost €21,50 en is aan de kassa te verkrijgen. Indien je op voorhand tickets koopt via de website krijg je een korting van €2. Verder info over de prijzen van Comics Play & Comics Twist is uiteraard ook te vinden op de site van Comics Station.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *